上一頁下一頁
發新話題

已確診 中咗hiv

收藏  |  訂閱
54  11.0k

振作:smile_38:

點解會在甩?

引用:
原帖由 床上強勁的膠袋 於 2019-8-10 02:33 AM 發表 查看引用來源
師兄,唔好咁灰 … 中咗HIV確實係好不幸,但並唔係世界末日。 記得keep住睇醫生,要準時食藥,加適量運動,除時可繼續生活幾十年。

我記得曾經係香討見個自稱Chris Wong嘅HIV帶菌者,因為係香討被人罵到狗血淋頭(其實佢只係上講吓自己中咗HIV之後嘅,同希望可以幫到或開解到同樣中咗HIV嘅人),但都被人罵到仆街 !所以佢就第二個網站開 post…

https ...
多謝各位關心 不過 每個人體質唔同 有啲人夾到啲藥 又或者會產生好大副作用 一切都冇得勉強

女傳男真係咁易?

引用:
原帖由 screwup 於 2019-8-9 05:18 PM 發表 查看引用來源

性交期間甩套
我都試過咁樣🤭不過冇事,上得山多終遇虎,叫得雞多必中招🙏🏿

引用:
原帖由 screwup 於 2019-8-9 04:41 PM 發表 查看引用來源

雖然話可能仲有20年命但係其實食嗰啲藥 所有器官都會加速衰竭 到時其實只係 剩返一個 殘軀, 好多應該七八十歲有嘅病 你食十年就會有, 係叫做唔使死住囉 ...
諗咁多做乜?做人既野今朝有酒今朝醉,黎左咪面對佢囉,人生只不過幾十寒暑

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-8-11 05:47 AM 發表 查看引用來源

諗咁多做乜?做人既野今朝有酒今朝醉,黎左咪面對佢囉,人生只不過幾十寒暑
我對唔住屋企人唔可以照顧佢哋仲變成佢哋嘅負累

引用:
原帖由 screwup 於 2019-8-11 08:44 AM 發表 查看引用來源

我對唔住屋企人唔可以照顧佢哋仲變成佢哋嘅負累
你今年幾大?

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-8-11 09:38 AM 發表 查看引用來源

你今年幾大?
4x

引用:
原帖由 screwup 於 2019-8-11 09:59 AM 發表 查看引用來源

4x
如果已到中年都冇乜可怕,換着係我會好樂觀咁過,你要記住,人着幾多食幾多係整定,有d野反正點諗都改變吾到就由天決定,何況而家又吾係絕症,现時既藥已經可以控制到病情,樂觀d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆