上一頁下一頁
發新話題

第一次摸,隔衣摸文胸,摸底,摸蓮罩,揸住女個波,摸住女底,好快樂俾女湿鸠射米青,酒帘

收藏  |  訂閱
59  7.9k

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-1-10 05:09 發表 查看引用來源

你咪撚戇鳩啦,細個住廟街附近,浴龍館73年左右已經係度,79年先正式註冊,知少少又要扮代表,快d幫呢度d版友含撚啦,柒頭。
同北嫂,大妈,濑閪真係好high浴龍館開係边度你知唔知73年股災
買層楼萬幾
開出入口公司
1500請個文員
六百幾浴龍館沖個涼
嫖你老母
屌混你全家

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-1-10 05:09 發表 查看引用來源

你咪撚戇鳩啦,細個住廟街附近,浴龍館73年左右已經係度,79年先正式註冊,知少少又要扮代表,快d幫呢度d版友含撚啦,柒頭。
浴龍館開係边度你知唔知
美丽华酒店地庫,
大酒店你唔註册俾你開
嫖你电車gap老母爛化閪

回覆 42# 西九理性的羊羊 的帖子

你知唔知係邊就真,柒碌,70年代香港不嬲冇皇管,比得起錢乜都可以枱底搞掂。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-1-10 09:46 發表 查看引用來源
你知唔知係邊就真,柒碌,70年代香港不嬲冇皇管,比得起錢乜都可以枱底搞掂。
原帖由 reddoor 於 2021-1-10 01:39 發表 查看引用來源

老人院開P,記得叫埋瀨閪七!

浴龍館開係边度你知唔知
我真係鍾意同北嫂,大妈濑閪
你條老作红門
73年開出入口公司
而家起码70,你老母90
嫖你老母濑佢閪
你話我有冇兴趣
最有興趣狗屎餵红门
同你分身电車gap

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-1-10 09:46 發表 查看引用來源
浴龍館開係边度你知唔知
美丽华酒店地庫,
大酒店你唔註册俾你開

回覆 45# 西九理性的羊羊 的帖子

浴龍館最初係開係邊你都未知,仲美麗華,美麗華,美你條毛咩,柒頭。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-1-10 10:03 發表 查看引用來源
浴龍館最初係開係邊你都未知,仲美麗華,美麗華,美你條毛咩,柒頭。
浴龍館開係边度你知唔知
美丽华酒店地庫,
大酒店你唔註册俾你開
開係我嫖你老母隻閪度

回覆 47# 西九理性的羊羊 的帖子

浴龍館最初係開係邊你都未知,係開係你老豆個屎眼度
快d去屌佢啦,傻閪

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-1-10 16:30 發表 查看引用來源
浴龍館最初係開係邊你都未知,係開係你老豆個屎眼度,
快d去屌佢啦,傻閪
開係边.老作红門
.你嘅分身.
話佢去過.收六百幾
唔通係開係你地老豆老母個屎眼度

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

回覆 49# 西九理性的羊羊 的帖子

無知真係一件可怕既事,浴龍館最初開係邊,問你老豆一定知,一定唔係美麗華酒店,自己無知就話人地係分身,你同你分身totowai一樣係條濕鳩小學雞。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆