上一頁下一頁
發新話題

[其他] 無聊開post玩下 出14 中8 走3 輸3

收藏  |  訂閱
82  14.3k

分享小小心得,各位師兄師姐 記得唔好場場賭 ,長賭必輸啊,要學識忍手,以前我成日手痕場場都要賭,又成日大細注咁亂買,贏都變輸,而加我一個月買波場數通常係40-50場,每月大約贏到20-40注, 已經保持左一年半,希望各位師兄師姐學識忍手!
享受下每個月都贏錢 唔好咩😂

引用:
原帖由 henry928 於 2017-12-4 12:33 AM 發表 查看引用來源
唔出啦今日?
留上有講 早d休息吧

引用:
原帖由 C.K86 於 2017-12-4 12:43 AM 發表 查看引用來源
分享小小心得,各位師兄師姐 記得唔好場場賭 ,長賭必輸啊,要學識忍手,以前我成日手痕場場都要賭,又成日大細注咁亂買,贏都變輸,而加我一個月買波場數通常係40-50場,每月大約贏到20-40注, 已經保持左一年半,希 ...
贏到好多注錢喎!

引用:
原帖由 C.K86 於 2017-12-4 12:43 AM 發表 查看引用來源
分享小小心得,各位師兄師姐 記得唔好場場賭 ,長賭必輸啊,要學識忍手,以前我成日手痕場場都要賭,又成日大細注咁亂買,贏都變輸,而加我一個月買波場數通常係40-50場,每月大約贏到20-40注, 已經保持左一年半,希 ...
我就係成日場場賭…諗住反正邊場都係要搏…
所以成日一開始贏幾注…之後就倒嘔返出黎:032:

引用:
原帖由 ringo621 於 2017-12-4 12:47 AM 發表 查看引用來源

贏到好多注錢喎!
交左好多年學費 冇講姐😂

引用:
原帖由 風城熾雪 於 2017-12-4 12:57 AM 發表 查看引用來源

我就係成日場場賭…諗住反正邊場都係要搏…
所以成日一開始贏幾注…之後就倒嘔返出黎:032:
如果你當係賭錢咁計 你係岩既 真係場場50/50機會,但係我當左買波係投資就唔同計法啦

引用:
原帖由 C.K86 於 2017-12-4 01:05 AM 發表 查看引用來源

如果你當係賭錢咁計 你係岩既 真係場場50/50機會,但係我當左買波係投資就唔同計法啦
今日幾點

support

支持

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆