上一頁下一頁
發新話題

已確診 中咗hiv

收藏  |  訂閱
54  11.0k

已確診 中咗hiv

我每次都好小心 估唔到真係一次嘅疏忽 就感染咗 而家 不斷 諗 當初 揀第二個 對手 或者 用番自己個套就唔會甩套。 不過 都係自欺欺人, 剛同屋企人講佢哋不停喊, 不過都話會支持我 去接受治療 但係我自己嘅錯 剝奪 咗佢哋 一世嘅快樂 我 抵死, 打過去撒瑪利亞會 佢哋話如果我選擇死屋企啲人會更加傷心 有冇辦法令到我死咗佢地又會唔記得㗎呢

引用:
原帖由 screwup 於 2019-8-9 09:06 AM 發表 查看引用來源
我每次都好小心 估唔到真係一次嘅疏忽 就感染咗 而家 不斷 諗 當初 揀第二個 對手 或者 用番自己個套就唔會甩套。 不過 都係自欺欺人, 剛同屋企人講佢哋不停喊, 不過都話會支持我 去接受治療 但係我自己嘅錯 剝奪 咗佢哋 一世嘅快樂 我 抵死, 打過去撒瑪利亞會 佢哋話如果我選擇死屋企啲人會更加傷心 有冇辦法令到我死咗佢地又會唔記得㗎呢 ...
只要每天定時食藥 可以跟普通人冇分別 不用太負面

引用:
原帖由 高大白滑的獅子 於 2019-8-9 10:26 AM 發表 查看引用來源

只要每天定時食藥 可以跟普通人冇分別 不用太負面
聽聞藥嘅副作用好大不是人人能夠接受

引用:
原帖由 screwup 於 2019-8-9 10:34 AM 發表 查看引用來源

聽聞藥嘅副作用好大不是人人能夠接受
有咩副作用?

8月5 出post 話26日
13號已快速測試冇事
8月9日出post 話中左
你係再去測試過?

引用:
原帖由 ninakot 於 2019-8-9 01:55 PM 發表 查看引用來源
8月5 出post 話26日
13號已快速測試冇事
8月9日出post 話中左
你係再去測試過?
yes, on 8 Aug

你會不會去找反個大陸女仔問佢点解

引用:
原帖由 ninakot 於 2019-8-9 04:38 PM 發表 查看引用來源
你會不會去找反個大陸女仔問佢点解
我相信佢都未必知道自己有病

所以你咪要去話佢知,

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-8-9 12:55 PM 發表 查看引用來源

有咩副作用?
雖然話可能仲有20年命但係其實食嗰啲藥 所有器官都會加速衰竭 到時其實只係 剩返一個 殘軀, 好多應該七八十歲有嘅病 你食十年就會有, 係叫做唔使死住囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆