上一頁下一頁
發新話題

多年前的泰國

收藏  |  訂閱
336  387.5k

多年前的泰國

各位好,以下事件,信就信唔信就算啦,文筆唔好唔好屌
記得太約2018年嘅時候肺炎未嚟到
我就做寫字樓嘅,公司都好大廈分咗好幾個部門
其中有一個部門有個女仔成日噴香水,佢個香水味係聞到人好舒服,雖然唔同部門但係出出入入都會撞見打下招呼,個女仔都係食煙嘅,有好幾次喺樓下打邊爐撞到,都係打下招呼之後見嘅次數多咗就知佢個名叫做婷婷!
有一日見佢冇乜精神問佢係咪唔舒服佢話尋晚有朋友生日飲多咗,跟住我打蛇隨棍上話我平時都有出去同啲friend飲開得閒約埋一齊去玩,佢又話好喎,之後梗係冇咗件事啦,首先講吓佢身材先162 cm高,33D(呢個之後先知嘅)好撚白,

引用:
原帖由 oscarII 於 2022-6-1 21:41 發表 查看引用來源
其中有一個部門有個女仔成日噴香水,佢個香水味係聞到人好舒服,雖然唔同部門但係出出入入都 ...
等緊你update!😊

引用:
原帖由 oscarII 於 2022-6-1 21:41 發表 查看引用來源
其中有一個部門有個女仔成日噴香水,佢個香水味係聞到人好舒服,雖然唔同部門但係出出入入都 ...
估佢係😌人妖…😅🤭😂😂

回覆 1# oscarII 的帖子

溫馨頭淺啡色,個pat36,成日show條腿,真係見到都想吊!
跟住有一次收工前我去唞吓氣又見到佢,見到佢有冇釐神氣問佢係咪琴晚又飲多咗,佢話唔係,係個人好攰,跟住我就大膽咁樣話我都好攰好想去吓旅行唞吓,點知佢又話佢都想去旅行休息吓,跟住問佢想去邊,佢話想去泰國曬吓太陽,本身我諗住去日本,咁嘅情況下佢話想去泰國我都話我都係首選,跟住我同佢講話,一齊去玩啦,叫埋你男朋友呀,點知佢同我講佢冇男朋友,嘩呢鋪仲唔得咪,跟住我同佢講得我同你兩個你唔驚咩,跟住佢話有乜好驚呢?講留咗,其實之前話約飲酒已經抄咗佢牌,跟住hold左兩日冇搵佢,一來睇吓啲機票同酒店邊間好,二來等佢以為我唔係咁猴擒!

掛住講唔記得下介紹自己,個樣都叫做睇得下,樣同實際年齡可以-5歲,叫做呃得下人,身材平時都有操開算幾好咁啦
嗰年我33歲,佢26歲。。
如果大家想睇甜嘢嘅話就冇咁快
我打出嚟純粹想係一個回憶,但一定會有甜野嘅😂😂😂😂

等到第三日同佢講睇晒酒店同機票
當然係一間房兩張床,藉口慳返啲錢嗎,咁佢都話OK嘅,之後隔咗兩個禮拜就開始呢次泰國芭堤雅之旅,間酒店我專登唔搵啲係市中心嘅,係酒店要坐嗰啲(篤篤)15分鐘先去到市中心,希望嗰啲地方小人啲,最緊要唔好咁多香港人😂
終於到咗出發嗰一日,約咗佢喺機場度等,專登唔去接佢,搞到佢公主上身,咁呢次旅程就慘過閪,喺機場一見到佢拉住個篋,着住件橙色背心入邊有件白色top嘅,熱褲拖鞋,嗰條死人腿白雪雪,心諗玩條腿都夠玩兩晚,因為係回憶所以好多嘢都有甩甩流流,唔記得話埋俾各位聽佢個樣有七成似而家xxx個個亞慈

引用:
原帖由 oscarII 於 2022-6-1 22:13 發表 查看引用來源
等到第三日同佢講睇晒酒店同機票
當然係一間房兩張床,藉口慳返啲錢嗎,咁佢都話OK嘅,之後隔咗兩個禮拜就開始呢次泰國芭堤雅之旅,間酒店我專登唔搵啲係市中心嘅,係酒店要坐嗰啲(篤篤)15分鐘先去到市中心,希望嗰啲地方小人啲,最 ...
擔櫈仔😊聽估仔☺️

之後都係check-in上機,飛緊去嘅途中同佢講咗好多感情嘢呀屋企呀工作上嘅嘢,先知原來佢拍過四次拖,四次都係俾仔飛,大家打打鬧鬧笑下就落機啦!
前後用咗兩個半鐘終於到咗酒店,去到間酒店嘅時候佢就華華聲話好靚,房門一行出去露台就可以跳落水游去隔離屋,或者再隔籬屋都得,泳池好似一棵樹,樹支散開左咁樣,亦都可以游去尾位有個酒吧仔,嗰陣時我就同佢講好熱唔好出去行街住叫Room Service,食少少嘢跟住游水,因為我見到個池有兩個鬼佬四個鬼妹全部比堅尼,我好想去昅嘢😂😂😂😂
跟住佢話好咁我叫佢入廁所換泳衣先,我就喺廳嗰度換,教咗10分鐘佢就換好出嚟,我一睇到哇一聲,心諗真係****1,你中學游水個件一件頭你都好意思着出嚟嘅,跟住佢眼定定望住我問我做乜,我梗係話冇嘢啦,見啲嘢食未到,就拉咗佢落水玩,人哋啲鬼妹仔18,19歲,點比堅尼有咁少布得咁少布,個pat pat條褲有咁v得咁v,佢可能見我成日望住啲鬼妹仔,跟住問我佢件泳衣係咪好肉酸😂😂😂😂
我好認真答佢係,我同佢講離開咗香港玩得放啲啦嚟relax 㗎,又冇香港人喺度,你身材又唔係差怕咩俾人睇?唔通等到70歲先着咩?到時你着都冇人睇啦,跟住佢話咁又係,之後我同佢講啲嘢食差唔多到,我哋沖一沖個身,跟住出去行街我送套泳衣俾你,佢係咁話唔使唔使,跟住我呃佢話我嚟嘅時候中咗兩場波,所以呢個旅程可以食好啲玩好啲,跟住佢都係話唔使,佢話佢自己會有錢買,你老闆我唔係怕你沒有冇錢買呀,係怕你買埋啲又係老撚土嗰啲款咋,之後我叫佢去沖身先我轉頭上嚟,其實係等佢沖身嘅時候令佢啲bar睇吓咩size,食完嘢之後就出去行街行到咁上下我見佢去睇啲泳衣嘅時候,真係我諗嘅一撚樣,嗰件比堅尼啲布,多到可以車返做一件頭,真係夠撚命,跟住夜晚同佢食嘢嘅時候我偷偷地行返去賣泳衣嗰一度,揀咗兩套啲鬼妹仔着嘅比堅尼俾佢,一套白色,希望可以透點,我仲叫個老闆娘幫我換咗塊薄啲嘅墊😂😂😂😂,另一套螢光綠色,因為我鍾意呢個色,都係換左塊薄墊,個pat pat都係有咁v得咁v,

食完嘢喺附近啲酒吧街係咁喪飲,因為有早機去有冇休息過我同佢飲咗一打半嘅時候,佢都醉醉地,但係有有啲清醒講到嘢,我諗大家有飲開嘅都明白嗰個情況係幾高潮,其實我喺機場仲買咗支blacklabel,飲完之前仲買咗街邊啲小食,又去咗七仔買咗啲梳打,就係特登冇買到避孕袋,費事以為我係有心食佢,因為去之前我已經講笑話去嘅時候你會唔會M到冇得游水,佢話計返日子啱啱好完幾日,之後返到酒店,食咗啲嘢再攞埋支back label飲,飲到佢面紅紅,之後我見時機差唔多,就拎左嗰兩套比堅尼俾佢,話係送俾佢嘅,跟住佢就姨姨哦哦嘩話咁小布點着
我,讚佢好身材皮膚又夠白,唔好輸比啲鬼妹仔,跟住佢話做乜係32D,我話我估㗎咋,買大左呀,我又未揸過,點知姐。
婷,打咗我一下,咩買大咗呀係細咗啊!睇小亞姐,亞姐我33D㗎
我,睇唔出咼,快啲換嚟睇下啦!

婷,夜麻麻換嚟做乜喎?
我,游夜水!
婷,好凍喎
我,飲多兩杯就唔凍啦,你唔係驚呀
婷,好,換咪換囉
就係咁我坐喺個廳度又等咗10分鐘
之後佢喺廁所行出嚟換咗套白色嘅,哇,心諗,呢次唔****1啦,我想吊你呀
見到佢個樣怕怕醜醜咁樣,我即刻叫佢飲多杯,之後拉佢落去鴛鴦戲水,喺個泳池度又真係冇人,因為已經凌晨12:45,玩咗10分鐘水左右
婷,件比堅尼太細辣住對波好唔舒服!(唔知係咪佢飲得太醉講嘢都粗魯咗好多)
我,除咗佢囉
婷,白痴,咁咪益咗你個鹹濕佬
我,係㗎,你咁靚都唔睇係邊個
婷,你唔係鍾意睇啲鬼妹仔咩
我,你着埋套比堅尼啲鬼妹仔都比下去呀,我心諗成個泳池得我同你唔睇你睇邊個姐
跟住都係玩下水咁
我,好攰啊我上去食支煙先,你玩多陣好上嚟啦
婷,哦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆