上一頁下一頁
發新話題

小心做愛姿勢不要經常女上男下……

收藏  |  訂閱
54  12.4k

引用:
原帖由 EX3502_EX5076 於 2019-5-10 12:49 PM 發表 查看引用來源

你老婆有幾窄呀 ?
我都唔知點話俾你聽好

我最愛女上男下,我坐係度,老婆坐上我碌野

引用:
原帖由 平衡生活 於 2019-5-8 12:02 AM 發表 查看引用來源
見到網上有一篇文章講述 :
性行為是男女正常的親密接觸,但若經常以男下女上的姿勢進行、 陰道的潤滑度不夠,當心可能造成陰莖的白膜反覆損傷,導致陰莖彎曲,容易引起性交疼痛,甚至無法順利發生性行為。 ...
我是女。只有女上男下這個姿勢才容易高潮。

引用:
原帖由 toys10 於 2019-5-9 12:44 PM 發表 查看引用來源
我中意抱住條女黎插直至中出後睇住閪窿流出白汁:smile_47:
:fst_001:

引用:
原帖由 平衡生活 於 2019-5-8 12:02 AM 發表 查看引用來源
性行為是男女正常的親密接觸,但若經常以男下女上的姿勢進行、 陰道的潤滑度不夠,當心可能造成陰莖的白膜反覆損傷,導致陰莖彎曲,容易引起性交疼痛,甚至無法順利發生性行為。 ...
雖然唔知真定假 , 但都會注意安全 .

唔知真定假,多謝指導。

日久之後易斷

每次同老婆搞都會有一ROUND女上
成對波拋落黎蕩蕩下,好淫蕩
睇住佢好努力係咁上下前後搖,感覺好爽
以前自己功力未夠成日被佢坐爆
坐爆戈下好刺激...佢又唔知我高潮...佢又係咁用力下下坐落去...爽到呢...
搞左成七年...又唔覺有問題...可能我老婆一向水多...全程係咁流...

引用:
原帖由 EX3502_EX5076 於 2019-5-10 12:49 PM 發表 查看引用來源

你老婆有幾窄呀 ?
我可以幫佢證實,佢老婆真係好窄嘎

引用:
原帖由 平衡生活 於 2019-5-8 00:02 發表 查看引用來源
所以呢啲兩個人嘅事,女人唔好淨係瞓喺度擘開對髀,係噉俾人屌啊。好多時男人話對手,好似一條死魚咁樣,係有意思嘅!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆