[轉貼]勁索女友的弟婦~長篇

收藏  |  訂閱
27  25.8k

引用:
原帖由 吉隆 於 2019-8-16 11:34 PM 發表 查看引用來源

仲有呀,最近返番香討,發現自己以前寫過好多超正post, 所以忍唔住想同各位c hing分享。
等我摷摷舊ppst先,大家鐘意睇咩類型?
C兄之前有個舊post寫寫下冇寫 好懷念

依個再寫仲唔係4P互插三文治:smile_40:

引用:
原帖由 fathing1986 於 2019-8-17 12:53 PM 發表 查看引用來源

C兄之前有個舊post寫寫下冇寫 好懷念
借問call hing係邊個post?
太耐了,無乜記憶

引用:
原帖由 吉隆 於 2019-8-17 06:12 PM 發表 查看引用來源

借問call hing係邊個post?
太耐了,無乜記憶
我都唔記得了 依家搜尋功能又廢廢地

C兄的文一路好高質 我bookmark左好多

支持支持,想睇返女社工果個故事

Thank you

引用:
原帖由 吉隆 於 2019/8/16 07:48 發表 查看引用來源
勁索女友的弟婦

E件事係我朋友轉述比我知,因為實在太出人意表,所以我加左DD修改,在此同大家分享下。
以下我會主人翁的身份去打,令大家更有親切感。

人物介紹:
我:剛剛28歲,從事物業主管,外表尚算可以,已有一女友,拍左2年幾。我女友都幾OK架,有少少似李佳芯,不過身材好佢好多,有起碼有33B。
我女友:化名 R,26歲,係空姐,可以話樣靚身材正,佢成日都話公司好多 ...
Ching, will you write about the Singapore experience?

經典

吉隆兄會續寫下去嗎
上次呢個chapter有後篇
講到男主同gill係房玩電腦

引用:
原帖由 hahachun2003 於 2019-8-18 11:45 PM 發表 查看引用來源
支持支持,想睇返女社工果個故事
十分榮幸,有c-hing支持。
社工果編確係好正,等我揾搵,再post俾大家分享下。

前往最後回覆