荃灣有冇好野?

收藏  |  訂閱
29  16.0k

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-12-18 12:20 發表 查看引用來源

60歳呀毛都有人150蚊捉上房瀨閪,d鷄点會無生意。
係呀,無返56十歲,都唔使咁平150元又俾人屌,又吹,又濑閪,唔通16歲做鸡会150俾人濑閪,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-18 23:06 發表 查看引用來源
係呀,無返56十歲,都唔使咁平150元又俾人屌,又吹,又濑閪,唔通16歲做鸡会150俾人濑閪,
老泉我周不時都有巡下㗎,好撚多正野啱你奶閪七,仲唔少係剛到唔識廣東話熟囡。幾個禮拜前先屌過件個閪洞好細,仲話香港人個個都中意後入老漢推車,我話你羅友咁白滑又大見到個個都想推車啦!!! 兩魚落樓冇投訴呀

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-12-17 22:14 發表 查看引用來源

生生熟熟各有所好 !
可能 60歲外表好掂呢
怪不知有人話夏慧姨好掂啦。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-19 13:04 發表 查看引用來源
老泉我周不時都有巡下㗎,好撚多正野啱你奶閪七,仲唔少係剛到唔識廣東話熟囡。幾個禮拜前先屌過件個閪洞好細,仲話香港人個個都中意後入老漢推車,我話你羅友咁白滑又大見到個個都想推車啦!!! 兩魚落樓冇投訴呀 ...
我叫企亍一式過.床边屌.好能清楚睇住自己碌能屌閪.雙手揸波玩的好刺激.出嘢伏身責能住.中出完一掹睇得清楚自己米青閪窿流出

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-12-19 17:17 發表 查看引用來源

怪不知有人話夏慧姨好掂啦。
梗掂.同以前胡栢全生幾件.的仔大能把錢.臨老收埋潘炳烈做老鮮肉.正式嫁.死左有祠堂入

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-12-15 19:50 發表 查看引用來源

荃記後生少少,即係都四十五六啦 !!!

要後生就梗係等個關通番先
疫症前川龍街吾記得幾多號
D女有30樓下出現過

引用:
原帖由 estateman 於 2020-12-25 22:47 發表 查看引用來源

疫症前川龍街吾記得幾多號
D女有30樓下出現過
30路以下? 真系好後生喎. 好難得了.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-28 13:47 發表 查看引用來源
30路以下? 真系好後生喎. 好難得了.
老荃就真係無乜可能,呢幾個月去親都係熟囡

回覆 18# YuanYuan 的帖子

呢輪已經多翻有供應,上 tg 揾下啦

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-12-29 08:30 發表 查看引用來源
呢輪已經多翻有供應,上 tg 揾下啦
tg搵咩字眼?

前往最後回覆