濕鸠B B电車gap笑帖,BB

收藏  |  訂閱
16  2.7k

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-16 14:37 發表 查看引用來源
八十年代唔興未婚先屌,同你講都冇用,一睇就知你係公元二千年後先出世,而家只係得十幾廿歲,老作扮六十幾,老子雞齡卅幾年,屌閪多過你食飯,唔好係我面前扮老屎忽,咪屎忽都屌撚爆你條跛閪。 ...
八十年代最時兴係乜.魚蛋妹.九龍塘.時租酒店.我就九龍塘飲糖水真未去過.御園.港島隧道口.成幢.時租酒店.水床.电動圓床.三十幾鸡齡五十幾都冇理由唔識

回覆 11# 西九理性的羊羊 的帖子

係,真係唔識,八五年過大海破處之後,一直都係主要番大陸深圳同東莞玩,九十年代初先玩番香港指壓,企企同一樓一。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-16 20:27 發表 查看引用來源
係,真係唔識,八五年過大海破處之後,一直都係主要番大陸深圳同東莞玩,九十年代初先玩番香港指壓,企企同一樓一。
八十年中識返大陸玩.唔識要俾鸡頭錢.我90年初先上大陆玩.個時玩髮廊..帶出去過夜四百.但過夜要俾一百鸡頭錢.後期先有K.80年代中未開放.唔知返去玩乜.請赐教

回覆 13# 西九理性的羊羊 的帖子

80年代中我上去個陣深圳同東莞已經大把髮廊,ktv有少量,香港仔坐洗頭艇去伶佇島都玩唔少,90年代玩髮廊過夜不嬲公價300全包,你比400加100比雞頭,一定係善長仁翁,中意比貼士。你跛閪全部老作,當時根本未出世,仲係火星濕緊鳩等投胎。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-17 09:22 發表 查看引用來源
80年代中我上去個陣深圳同東莞已經大把髮廊,ktv有少量,香港仔坐洗頭艇去伶佇島都玩唔少,90年代玩髮廊過夜不嬲公價300全包,你比400加100比雞頭,一定係善長仁翁,中意比貼士。你跛閪全部老作,當時根本未出世,仲係火星濕緊鳩等投 ...
80年代中K T V唱大海航行靠舵手?

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

算啦,去后面隔離老牌魚粥名店食野好過哈哈哈哈。

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-20 11:10 發表 查看引用來源
算啦,去后面隔離老牌魚粥名店食野好過哈哈哈哈。
姜葱鱼腩99

前往最後回覆