上一頁下一頁
發新話題

多年前的泰國

收藏  |  訂閱
336  387.5k

引用:
原帖由 oscarII 於 2022-6-1 22:49 發表 查看引用來源
婷,夜麻麻換嚟做乜喎?
我,游夜水!
婷,好凍喎
我,飲多兩杯就唔凍啦,你唔係驚呀
婷,好,換咪換囉
就係咁我坐喺個廳度又等咗10分鐘
之後佢喺廁所行出嚟換咗套白色嘅,哇,心諗,呢次唔****1啦,我想吊你呀
見到佢個樣怕怕醜醜咁樣,我即刻叫佢飲 ...
其實同得你過去都應該預咗比你食!😬

跟住我就去浴缸嗰度開熱水
一分錢一分貨個浴缸都幾撚大下
差唔多有一張雙人床咁大,係我買比堅尼俾佢嘅時候喺嗰條街見到有啲賣抱抱浴嘅嘢,即係一個波好似乒乓波咁大揼咗落水就會成浴都係泡,我買咗兩個😂
隔咗3分鐘到我就叫佢上嚟啦凍啦
拎埋條浴巾俾佢披着上水
跟住我就同佢講個浴缸都好大可以兩個人一齊沉,話如果分開浸嘅話聽朝都未有得瞓,又可以傾吓計冇咁悶,跟住佢話好,咁我話你入去先啦,佢着住泳衣就坐咗落個浴缸,我就忙到仆街,又要攞個波波揼落去個浴缸度,又要拎酒拎杯拎冰,又要拎電話播歌,教咗差唔多成5分鐘先完成晒,我見到佢合埋咗對眼好舒服,跟住我就熄咗廁所燈,得聽嘅光照入嚟,再將道門刪咗一半,成個浴室到黑媽媽咁滯
婷,做乜熄燈?
我,怕你尷尬
婷,有咩咁尷尬?
我,我條泳褲好緊,所以我想除咗佢
婷,………..
我,又話拍過四次拖,咪扮處女啦,又唔係搞你,況且有你着數啦有嘢睇
婷,吊你啦,怕你?怕你除咗我都睇唔到咋
我,咁又係啊真係睇唔到㗎,啲泡泡成個水面都係,根本又除唔除褲你都唔知
跟住我就真係除咗條褲入去浴缸嘅時候佢就擰轉面,但我真係睇到佢眼尾有望下嘅
我,嘩好舒服,成日返工放工都唔知為乜原來就係為呢一刻
婷,係呀返工放工都唔知做乜仲要成日比老細鬧,正一死仆街
我,個個人都係咁㗎啦最緊要識放鬆嘅啫
婷,咁又係好似呢次嚟呢度旅行唞吓姐
我,你都未放鬆
婷,而家咪放鬆緊囉
我,你件比堅尼勒着勒着咼(之後我大笑)
婷,頂你呀死仆街,買咁細
我,點九知你個波咁大㗎咩,你壓力咁大擰轉身幫你練下啦
婷,又好,練得唔好唔俾小費㗎
我,得啦得啦
之後佢就背住我坐,我喺度幫佢練膊頭嘅時候練咗5,6分鐘
我,你個膊頭都幾緊,不如幫你鬆開件比堅尼幫你練下啦,橫掂你喺水入邊我又睇唔到
婷,咁益你你睇到我咪蝕底晒
我,咁大個人有乜嘢波未睇過啊,就算睇到你嗰2粒咪又係啡色
婷,邊個同你講我係啡色㗎
我,估㗎咋
婷,你睇開食開嗰啲就啡色,我嗰啲係粉紅色㗎
我,有冇咁撚緊要呀?粉紅色,你油嗰啲指甲就有機會有粉紅色
婷,算我唔同你坳,幫我解咗件比堅尼,練得舒服啲呀
咁我即刻幫咗佢解開件比堅尼但係到時係睇到佢嘅背脊

Thanks for your sharing

如是者有又過十零分鐘,途中都係飲下酒傾吓計
婷,幾好手勢啊唔好停
我,唔停都冇問題但我屈住對腳楚有啲抽筋,我頂唔順啦我兩隻腳要仲前
一仲前,即刻掂到佢大脾,佢又冇縮到,咁我梗係由佢啦😍
幫佢練練下佢坐後咗,真係同啲咸故一樣,佢pat pat揩到我硬咗嘅地方
婷,嘩你做乜硬左,練骨咋咼
我,俾面你先有得硬,唔俾面你縮㗎
婷,多謝多謝,咁我出去先啦
之後佢就去企缸嗰度沖身
黑嫲嫲真係乜都睇唔到,同埋佢都幾肯定我睇唔到,先至冇着返件比堅尼上身嚟沖身
我心諗今晚食你唔到啫仲有幾日怕條撚咩
就係咁第一晚硬住成條鐵杵嚟瞓覺

引用:
原帖由 oscarII 於 2022-6-1 23:06 發表 查看引用來源
跟住我就去浴缸嗰度開熱水
一分錢一分貨個浴缸都幾撚大下
差唔多有一張雙人床咁大,係我買比堅尼俾佢嘅時候喺嗰條街見到有啲賣抱抱浴嘅嘢,即係一個波好似乒乓波咁大揼咗落水就會成浴都係泡,我買咗兩個😂
隔咗3分鐘到我就 ...
嗯👏🏻👏🏻☺️☕情節流暢👍🏻…🤭繼續睇師兄😅表演!

引用:
原帖由 oscarII 於 2022-6-1 23:15 發表 查看引用來源
如是者有又過十零分鐘,途中都係飲下酒傾吓計
婷,幾好手勢啊唔好停
我,唔停都冇問題但我屈住對腳楚有啲抽筋,我頂唔順啦我兩隻腳要仲前
一仲前,即刻掂到佢大脾,佢又冇縮到,咁我梗係由佢啦😍
幫佢練練下佢坐後咗,真係同啲咸故一 ...
咁忍得🤭☕師兄😌應該有番咁上下耐力👍🏻😅😅

好似瞓著晒!😏🥳明天見😅多謝師兄👏🏻👏🏻

有一種初戀嘅感覺 其實慢慢入戲肉先至好睇 太喉 擒個女仔會反感

真心好好睇,辛苦你了,打左好多字啊

多謝師兄,好正👍🏼

留名,正故!!等後續

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆