問男士, 假設性問題

收藏  |  訂閱
20  3.4k

日日做 日日有得舒服

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-13 11:22 發表 查看引用來源
先將其他因素例如對手樣貌身材咩都排除, 或者假設都係好正好索你好中意果個type 啦 剩返唯一一樣你可以做選擇o既o野:
一個係日日都可以有得做, 對方順晒你意你想o係佢身上做咩佢都接受, 隨時都可以俾你玩
另一個 ...
會揀後者,前者日日有即係唾手可得,仲要隨時可以任玩,呢D先係最唔珍惜,而且新鮮感最快消失,完全令人無慾望。
如果係佢又忙我又忙,但大家都有心,係忙既日子flirt下氹下,表達出對對方感情以外既身體慾望同需索,先最引人。
呢D到行埋果日,除左做愛,只有做愛,先係將心底深處既渴望最反映到出黎,我話既。

點解唔開埋投票功能? 唔留言都可以剔.

當然係揀,日日可以做啦。。。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-13 11:22 發表 查看引用來源
先將其他因素例如對手樣貌身材咩都排除, 或者假設都係好正好索你好中意果個type 啦 剩返唯一一樣你可以做選擇o既o野:
一個係日日都可以有得做, 對方順晒你意你想o係佢身上做咩佢都接受, 隨時都可以俾你玩
另一個 ...
見阿蛇出甫,支持下先。我會揀前者,起碼有得揀幾時做就做,唔會怕做完一次又唔知等幾耐先有下次,而令到精神緊張,影響表現。唔係谷住先做又唔代表冇質素嘅,冇咁性急可能反而唔會狗衝而快射左。如果揀後者,隨時谷谷下事前自己失左,咁就嘥料啦,所以我覺得前者好d啫。

如果年輕對手又係新歡,當然係想日日嚟,不過如果係中年自己老婆,我就揀儲埋,打扮下搵過靚地方,增加新鮮感,貴精不貴多,效果一定比成日嚟好

我覺得前者反而可以質素好啲,因為次數多先容易夾,越夾就雙方都越享受,了解對方的喜好和習慣,會做得更開心更爽。耐耐一次係有新鮮感,不過心情緊張青現又可能冇咁好,冇咁易滿足到女方。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023/1/13 11:22 AM 發表 查看引用來源
另一個 ...

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-13 15:33 發表 查看引用來源

現實唔會長時間唔出火羅,就算diy都會自己攪掂,男人唔出火會谷壞腦架。
我就係現實嗰個, 老婆唔肯做,摸都唔畀摸 ,幾年都冇見過佢身體。

引用:
另一個 ...
我會簡要忍一忍, 等一段時間先可以發泄
日日都做會好快冇左新鮮感我個人覺得

我依家日日做🙈

前往最後回覆