上一頁下一頁
發新話題

多年前的泰國

收藏  |  訂閱
336  387.5k

好正 update plz

嗰晚就硬住訓,一來唔想咁猴擒,二來仲有4晚唔信食唔到你,三來剩返四晚,心諗頭一晚三次一定得,第四晚就可能得返一次,所以個晚冇打飛機,唔想嘥曬啲子彈
到第二日大家瞓到10點幾就起身
跟住係酒店食早餐
食完之後梗係去泳池游水昅下女啦
婷婷尋晚着過白色嗰套比堅尼,可能佢個心都放開左,今日就着埋綠色嗰套,着完之後同佢咁白嘅膚色對比好強烈,真係未落水又有少少硬
我,咁樣着咪幾好睇你又夠白,咁嘅身材一流
婷,係咩?又賣口乖(但佢嗰一刻笑得好甜)
我,真㗎,講又唔信
婷,你啲男人有嘢昅就乜都講得出口㗎啦
我,昅你啲咩呀?啡色個2粒麥提沙呀?(跟住我大笑)
婷,睇你個死款真係未食過粉紅色,同埋尋晚辛苦你啦
我,挑,你又知?尋晚有咩咁辛苦啊?
婷,硬住訓唔辛苦咩?
我,你又知?我琴晚打完飛機不知幾好瞓
婷,咪扮嘢啦,尋晚我沖完身,跟住你去沖身我特登唔閂門睇吓你做啲乜,你估我真係特登喺廁所門口吹頭,睇吓你條鹹濕佬做啲乜咋
我,仆你個臭街,昅九我
婷,睇吓唔使死姐(跟住大笑)
我,………… (算撚數唔同你坳,落泳池睇吓女先)
點知尋日嗰幾個鬼妹唔見晒,換晒人,變咗係三個鬼佬,兩個鬼婆,三個小朋友,其中一個小朋友兩歲未夠,泳褲都冇着,正宗裸泳,條啫啫仔fing 下fing下又幾搞笑

冇女昅嘅情況下,唯有去及下自己嗰件囉
婷婷見到個BB好得意所以就游埋去同佢玩,嗰三個鬼佬都好開心我心諗梗係啦佢件比堅尼就嚟迫爆喇
個BB係男仔,對眼係藍色好靚,婷婷玩到隻手抱住佢,一抱,對波再焗得行啲,佢老味我即刻唔爭氣,扯行左🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
今日天氣我就同啲鬼佬吹吓水,問吓佢哋喺邊度嚟,都係啲九唔搭八嘅嘢,飲下啤酒,婷婷都有飲,到差唔多2:00想走啦,無端端走咗一對韓國情侶出嚟,條仔都係好正宗韓國人樣但係佢副偈好靚,條女成個韓國啲明星咁嘅樣笑得好甜,身材好好要大有大要細有細,搞到我眼都唔眨眼,起碼睇咗條女10分鐘,跟住婷婷無端端行過嚟拍鳩我個頭
婷,走啦鹹濕佬又話去行街掛住喺度睇女
我,走咪走囉唔使打我嘅
婷,睇到你個鹹濕樣又咁撚蠢,忍唔住就要打鳩你
我,鹹濕就係個樣,蠢你又睇撚到
婷,條女對波假㗎,個樣都係整出嚟㗎
我,下?唔係呀,你又知
婷,(佢講得太多其實我完全唔記得,大致上係咁上下)塊面打咗啲xxx如果唔係個蘋果肌肉點會咁靚,下巴呢就做咗啲xxx所以咁尖,雙眼皮一定郭左,最重要係對波假㗎
我,你又唔人咁多嘢
婷,我係女人你信唔信我講嘅嘢
我,信(好堅定嘅眼神),心諗我唔信,條韓妹都唔會比我屌㗎啦,我話信你起碼有機會屌你😂
婷,不過我冇假嘢係身,(挺胸)全部都真材實料,我上去沖身先,俾你睇多5分鐘佢有幾假,之後就上嚟沖身啦我哋去街
我,哦,好呀
婷,死狗公
我,咁不如一齊沖啦
婷,留喺度做你狗公啦
跟住佢就轉身上咗去啦
咁我就繼續好唔爭氣喺度望住條韓妹😂

引用:
原帖由 oscarII 於 2022-6-2 10:49 發表 查看引用來源
嗰晚就硬住訓,一來唔想咁猴擒,二來仲有4晚唔信食唔到你,三來剩返四晚,心諗頭一晚三次一定得,第四晚就可能得返一次,所以個晚冇打飛機,唔想嘥曬啲子彈
到第二日大家瞓到10點幾就起身
跟住係酒店食早餐
食完之後梗係去泳池游水 ...
睇來佢都放開咗好多,應該好快搞掂!寫得詳細啲好吖,大家都睇到好投入!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-2 11:11 發表 查看引用來源
睇來佢都放開咗好多,應該好快搞掂!寫得詳細啲好吖,大家都睇到好投入!😬
嗯.分析力強👏🏻👏🏻👍🏻😅

精彩!就快到戏肉啦!師兄寫得好詳細。

Thank you  for sharing

記得準時交稿呀

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-2 11:50 發表 查看引用來源

嗯.分析力強👏🏻👏🏻👍🏻😅
正常推測啫!😂

好令人羨慕既經歷, 等你update.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆