上一頁下一頁
發新話題

。。。。。。。

收藏  |  訂閱
111  7.7k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-15 11:10 發表 查看引用來源

有套咁嘅 AV ?

堅過小弟西北風都冇得食...
套AV係咸兄構想🤭
個師奶都係舊街坊兼我同佢個仔舊同學,叫做有d藉口撩下撩下先得米,佢老母又係果d吾識用手機嘅師奶,佢話吖仔又冇耐性教佢,我就用耐性去冧佢老母,教佢手機好多用途,又可以自拍玩美圖做美魔女,d女人可能久逢甘露,見我呢d做得佢個仔嘅冧冧地佢,話咁快就已經同我眉絲細眼,吾食對吾住細佬啦🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-15 11:44 發表 查看引用來源
套AV係咸兄構想🤭
個師奶都係舊街坊兼我同佢個仔舊同學,叫做有d藉口撩下撩下先得米,佢老母又係果d吾識用手機嘅師奶,佢話吖仔又冇耐性教佢,我就用耐性去冧佢老母,教佢手機好多用途,又可以自拍玩美圖做美魔女,d女人可能久逢甘 ...
咁佢之前有冇偷食過?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-15 11:43 發表 查看引用來源
點樣可以屌到佢咁勁?😉
呢d50路人妻,只要攝到個位入到佢嘅內心深處,要屌話咁易

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-15 11:45 發表 查看引用來源
咁佢之前有冇偷食過?
呢d吾好問佢本人,有都話你知冇,有d嘢不要明知故問,當佢處女咁溝就得

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-15 11:46 發表 查看引用來源
呢d50路人妻,只要攝到個位入到佢嘅內心深處,要屌話咁易
師兄果然高手!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-15 11:48 發表 查看引用來源
呢d吾好問佢本人,有都話你知冇,有d嘢不要明知故問,當佢處女咁溝就得
富兄有所不知,啲女人係钟意男人問明問白。見佢爽到不行都要問佢例屌得你舒唔舒服。要佢親口講要你屌佢。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-15 11:48 發表 查看引用來源
講多少少,我係同學度攞左料,只佢老豆係做廚師,在某游輪船果d,好多時半年先返嚟一次放假

引用:
咁佢多唔多水?

引用:
富哥仔溝c9真係有一手,幾時引導佢玩3p呀? 😁

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-15 11:50 發表 查看引用來源
講多少少,我係同學度攞左料,只佢老豆係做廚師,在某游輪船果d,好多時半年先返嚟一次放假
咁咪好少做?會唔會仲好窄?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆