上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  415.9k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-1-27 10:50 PM 發表 查看引用來源

網上話係酒店女俾三個鐘錢包夜,企企極少會接你過夜啦!
人地一晚密密做都搵唔少啦,使乜接你包夜job?
1人200元1Q, 10人2000元10Q, 服務你一人好過10個男吧, 唔通一個人一夜可以10Q咩?
我會揾日去問下企企

原來1000都唔使就有得過夜, 但是是上海街C9企企

LINK
3年前的價, 但現在應該都係多幾佰挂

引用:
原帖由 madridcc 於 2019-1-27 11:05 PM 發表 查看引用來源

1人200元1Q, 10人2000元10Q, 服務你一人好過10個男吧, 唔通一個人一夜可以10Q咩?
我會揾日去問下企企
你去問下啲老妖啦!可能見你靚仔又心情好會接你都未定!

引用:
原帖由 madridcc 於 2019-1-27 11:24 PM 發表 查看引用來源
原來1000都唔使就有得過夜, 但是是上海街C9企企

LINK
3年前的價, 但現在應該都係多幾佰挂
你可以去問下呀!家陣果度靜過鬼!
揀件老妖C9上去出事果間房度過超刺激的一晚夜!
(未必有人再敢接你!)

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-1-27 11:29 PM 發表 查看引用來源

你可以去問下呀!家陣果度靜過鬼!
揀件老妖C9上去出事果間房度過超刺激的一晚夜!
(未必有人再敢接你!)
討論下啫, 唔使咁激動

有啲中企過咗3點可以包夜6百至8百不等,我試過有個熟咗,佢收工叫我上去瞓唔收錢,但當時警戒心強又諗邊度有咁著數既事,但後來傾開計佢話對我有感覺想我陪下佢,我都好意外,歡場無真愛,有時都會例外,但始終覺得出嚟玩,數目要分明,切記唔好貪,對自己對囡囡都有好處

引用:
原帖由 ratratman 於 2019-1-28 12:11 AM 發表 查看引用來源
有啲中企過咗3點可以包夜6百至8百不等,我試過有個熟咗,佢收工叫我上去瞓唔收錢,但當時警戒心強又諗邊度有咁著數既事,但後來傾開計佢話對我有感覺想我陪下佢,我都好意外,歡場無真愛,有時都會例外,但始終覺得出嚟玩,數目要分明,切記唔好貪,對自己對囡囡都有好處 ...
I trust you & I heard another similar story.

引用:
原帖由 ratratman 於 2019-1-28 12:11 AM 發表 查看引用來源
有啲中企過咗3點可以包夜6百至8百不等,我試過有個熟咗,佢收工叫我上去瞓唔收錢,但當時警戒心強又諗邊度有咁著數既事,但後來傾開計佢話對我有感覺想我陪下佢,我都好意外,歡場無真愛,有時都會例外,但始終覺得出嚟玩,數目要分明,切記唔好貪,對自己對囡囡都有好處 ...
想當年,壞人有件企勁似張惠妹,7日企黎
行過見到,諗住食個飯先再食佢
點知食完飯返去搵佢,等左勁耐都唔見佢
打算走人就見到佢,拿拿聲拎v7
因為等得太累無即時上,半夜同佢傾微信
2點幾3點叫我去佢度傾計。
傾傾計佢主動騎上黎,個晚中出左2次無收錢

事過境遷,係老妙撞返佢,
之後而加係深圳結左婚,以後都見唔返佢

回憶是美好
真張惠妹而家都肥過西咁

引用:
所以我不嬲都系餐食餐餐清,食一次比一次,唔會白食,唔會諗揾企企包夜,以為可以無限Q慢慢玩通頂呢啲離晒地嘅野!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆