上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  415.9k

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-1-28 12:40 PM 發表 查看引用來源

想當年,壞人有件企勁似張惠妹,7日企黎
行過見到,諗住食個飯先再食佢
點知食完飯返去搵佢,等左勁耐都唔見佢
打算走人就見到佢,拿拿聲拎v7
因為等得太累無即時上,半夜同佢傾微信
2點幾3點叫我去佢度傾計。
傾傾計佢主動騎上黎,個晚中出左2次無收錢

事過境遷,係老妙撞返佢,
之後而加係深圳結左婚,以後都見唔返佢 ...
企企好少會比你免費中出,仲要兩次!
好似反兄都系熟左先比加錢中出!你呢個case極罕見!

引用:
原帖由 eatogether 於 2019-1-28 01:06 PM 發表 查看引用來源
回憶是美好
真張惠妹而家都肥過西咁
早3,4年仲好境時都有好多美好回憶!
不過家陣都系無啖好食多!有時見成日甘掃法,市況冷清清甘,都費時落!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-1-28 01:25 PM 發表 查看引用來源

同囡囡熟都無撚用,只會得性病和不斷駛錢。
比你免費佢覺得比着數你,會對你有要求,要吊得她滿意,佢隻西對某些菌免役,你中出包皮位好易發炎。
試過同熟既想試肛交,她搽左消毒膏想我不戴袋,好彩小弟弟有理智不敢入,真係没良心。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-1-28 01:25 PM 發表 查看引用來源

通常頭1,2次都撩到佢中出
又唔洗話係要好熟
平時玩完1q,接住落第二q問佢唔帶得唔得

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-1-28 01:48 PM 發表 查看引用來源

同囡囡熟都無撚用,只會得性病和不斷駛錢。
比你免費佢覺得比着數你,會對你有要求,要吊得她滿意,佢隻西對某些菌免役,你中出包皮位好易發炎。
試過同熟既想試肛交,她搽左消毒膏想我不戴袋,好彩小弟弟有理智不敢入,真係没良心。 ...
中出好危險易中招!忠告大家唔好試!
家陣好多企企都唔制!系極少部分較老的先肯!佢地抵抗力強,你千祈咪用自己條命去搏!

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-1-28 03:05 PM 發表 查看引用來源

通常頭1,2次都撩到佢中出
又唔洗話係要好熟
平時玩完1q,接住落第二q問佢唔帶得唔得
你熟能生技嘛!普通人難撩!以前問過好多好樣d嘅都唔肯!老醜熟婦又食唔落!

剛路過咸記,G毛都冇路!九痕最好轉戰他方了!

等左一陣,正想閃人時,見尚街顛鑽位有位米七川熟婦身型幾正,樣系全咸算正,開魚半淨屌即上,有前後冲涼,女又捽我蓮又捽jer, 我狂奶蓮先奶夠本,硬左男上邊渣彈手大波邊屌出野!波靚屁股又白滑算幾好屌!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-1-28 07:23 PM 發表 查看引用來源
等左一陣,正想閃人時,見尚街顛鑽位有位米七川熟婦身型幾正,樣系全咸算正,開魚半淨屌即上,有前後冲涼,女又捽我蓮又捽jer, 我狂奶蓮先奶夠本,硬左男上邊渣彈手大波邊屌出野!波靚屁股又白滑算幾好屌! ...
正過桂撚美?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-1-28 07:23 PM 發表 查看引用來源
等左一陣,正想閃人時,見尚街顛鑽位有位米七川熟婦身型幾正,樣系全咸算正,開魚半淨屌即上,有前後冲涼,女又捽我蓮又捽jer, 我狂奶蓮先奶夠本,硬左男上邊渣彈手大波邊屌出野!波靚屁股又白滑算幾好屌! ...
請問囡囡衣著特徵?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆