上一頁下一頁
發新話題

[原創作品]飛機上的調情 (第二季,#56,71, 81,95,96)

收藏  |  訂閱
119  59.5k

支持

真係完結得有D奇怪

正呀,寫得好生動,重要兩邊走,有時好難寫

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-20 10:25 PM 發表 查看引用來源
真係完結得有D奇怪
因為要諗下一塲有插入嘅場景,而空姐 Jen嘅加入係一個連接点,應該戰場由 乘客倉轉到空姐休息室。Zoe會少左d戲份,加上主角顏射完,哈哈。所以叫第一季完。

引用:
原帖由 faifai2 於 2019-6-21 01:04 AM 發表 查看引用來源
正呀,寫得好生動,重要兩邊走,有時好難寫
係架,但都有個好處,好似武俠小說咁,出招吾會得一個人出,你出一下,我出一下,咁先好睇架麻。

第二季,ep1

Zoe心情遍

好在d精只係射到小小落塊面,我用紙巾抹左,同整理番好d衫,然後聽到佢講:「sorry! 我吾知仲有一下未出。」我回個神來,再睇清楚呢個剛剛口爆加顏射我嘅男人,都 ok靚仔,雖然吾及我心目中嘅劉華同彭于晏,但都收貨啦。我用我招牌式有酒粒嘅笑容;「吾緊要啦!by the way, 我叫 Zoe。」佢話佢叫 Gordan,去德國出 trip。傾左一陣,個空姐就拎住2杯暖水返來,但個 Gordan雞手鴨腳咁想幫忙,整到杯水 倒瀉咗,人地條褲濕咗啦!真煩麻,算!去寫手間整整佢。

空姐Jan心情遍

Jan同佢老公Mike係一對好喜歡性愛嘅夫妻,每次 Jan要飛時,Mike都會比d任務要 Jan做,包括機倉玩露出自拍,厠所自慰,玩震旦,真空除 bra去服務d客。。。。今次Mike要Jan試下色誘下d客人,方式不限,任由 Jan自己發揮。

Jan見到客人服務燈着咗,就行過去。當行到中途,已見到前面個男客人閉起雙眼,緊握扶手,面上滿足嘅表倩,而佢下身毛氈下明顯有個頭在擺動,一睇就知佢地做緊乜啦。只見個男人震咗幾下,經驗話比 Jan知,個男人出左!嘅然佢都玩得咁放,不如引下佢啦!但佢女伴係度,点算好呢?

Jan:「May I help you? Sir」講嘅時候,身向前,等個男人可直望入去我制服頂果條事業線,我之前仲解咗最頂果2粒鈕。個男人要咗2杯暖水,我望住佢毛氈個頭,見佢冇再擺動,我估個女仔怕羞。「好的!先生。」我答完再用口型講:「Naughty Boy! 」笑意中有d淫蕩咁去拎杯水。

當我拎水番去時諗,点洗開個女仔好呢?不如用水整濕佢啦,哈哈。一於咁話!番到佢地個坐位,我拎隻杯比個男仔,佢好 gentleman,想幫手 pass杯水比個女仔,我等佢未 ready果時,突然鬆手,隻杯 倒瀉在個女仔條褲度,我馬上 say sorry, 然後想拎d紙巾比個女仔,但佢話去洗手間整下。 BINGO!!  但我下一步應該点做好呢?

我伸個頭在佢耳邊细细聲講:「一陣同事派餐果時,吾知你有冇興趣去參觀下我地個休息室呢?」我好淫咁講,同時我 Lin Lin硬硬地咁劃過佢手臂,我馬上有觸電嘅感覺。我忍吾住摸左佢J一下。

Gordan心情遍

望住個空姐回望果下,加上佢又淫又甜嘅笑容,我忍吾住再動L一下,点知將袋底最後d精都扯咗出來,仲射到 Zoe塊面,見到佢面黑左一下,我馬上 講「sorry! 我吾知仲有一下未出。! 」佢之後用左中國國粹- 《變臉》黑面完馬上整個可愛嘅笑容,勁!之后佢介紹佢叫Zoe, 而我就介紹下自己,今次係同同事出 trip。

好快個空姐 Jan就拎住2杯水番來,我想幫佢手拎隻杯比 Zoe, 点知剛準備接果時,Jan突然鬆手,結果整濕咗 Zoe。我望住 Zoe去洗手間而我硬係覺得有d奇怪。之后,Jan在我耳邊细细聲講:「一陣同事派餐果時,吾知你有冇興趣去參觀下我地個休息室呢?」Jan用對波壓落我手臂,我 feel到佢粒的的!!佢真空?佢講完仲用手背掃咗我一下條J個位。我吾係發夢嗎?一程機2次豔遇!?

結尾小彩蛋:
https://clyp.it/3f2pclbn?token=7d776cc412c02cfa768f110e74429e57

哇....三穴丫唔係三線齊發.....好難寫喎....加油師兄

個彩蛋好正喎😍😍

引用:
原帖由 joseph.yychen 於 2019-6-26 12:21 AM 發表 查看引用來源
個彩蛋好正喎😍😍
如果反應好的話,試下好似 Marvel 咁,整彩蛋先,哈哈

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-6-25 06:42 PM 發表 查看引用來源
哇....三穴丫唔係三線齊發.....好難寫喎....加油師兄
Zoe第二季可能少d戲份,主力都係寫 Jan 同男主角。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆