上一頁下一頁
發新話題

多年前的泰國

收藏  |  訂閱
336  387.6k

婷咁好比你口爆啊
引用:
原帖由 oscarII 於 2022-6-3 18:22 發表 查看引用來源
婷,鹹濕仔你唔好覺得我咁隨便好喎
我,我冇話你隨便但係你搞到我咁樣喎
婷,咁你可以自己打飛機㗎
我,我自己搞硬自己就打飛機啦而家係你搞硬我,你點都要負返啲責任啊?
婷,ok ,但係你要應承我2樣嘢
我,好,係乜(我心諗你而家叫我做 ...

引用:
原帖由 oscarII 於 2022-6-3 18:22 發表 查看引用來源
婷,鹹濕仔你唔好覺得我咁隨便好喎
我,我冇話你隨便但係你搞到我咁樣喎
婷,咁你可以自己打飛機㗎
我,我自己搞硬自己就打飛機啦而家係你搞硬我,你點都要負返啲責任啊?
婷,ok ,但係你要應承我2樣嘢
我,好,係乜(我心諗你而家叫我做 ...
正👍🏻🤤口技一般般😏但文筆流暢😝😅好吊引…😅😅😝👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

射完即刻軟,啲精又腥可能有問題,快啲睇醫生

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-6-3 19:39 發表 查看引用來源
射完即刻軟,啲精又腥可能有問題,快啲睇醫生
咪當😏🤭🤭魚子醬😝…貴野!

嘩好嘢,相當精彩又要期待下一節!🤩🤩🤩

Thanks ,等下節,好睇

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-3 20:01 發表 查看引用來源

咪當😏🤭🤭魚子醬😝…貴野!
https://ppfocus.com/0/en083a114.html

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-6-4 00:29 發表 查看引用來源

https://ppfocus.com/0/en083a114.html
上面Link有話:
….….正常情況下,健康男性排出的精液有腥味,因爲它是從男性前列腺液中進化出來的,所以有腥味是很正常的。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-4 07:58 發表 查看引用來源

上面Link有話:
….….正常情況下,健康男性排出的精液有腥味,因爲它是從男性前列腺液中進化出來的,所以有腥味是很正常的。
如果腥味過於嚴重應該立即去檢查
條女又唔係第一次口爆,精味有腥味佢一定知啦,點解會話咸濕仔啲精咁腥嘅?
所以咪話有問題囉,不過都幾年前,有事依家去睇都應該冇用🤣🤣🤣

多謝咁多位師兄關心先
因為頭兩日喺泰國都係食海鮮比較多
所以佢先話好腥
其實時間都過得比較耐,太主要嗰啲先記得其他細節都幾模糊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆