上一頁下一頁
發新話題

突然發現 , 同樣係甜片 , 6/70年代同8/90年代 , 真係畫風突變 !!!

收藏  |  訂閱
71  11.6k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-13 07:59 發表 查看引用來源

小弟欣賞陳維英多啲...
艾兄係我前輩,我兒時係睇醒目仔時間。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-13 07:59 發表 查看引用來源

小弟欣賞陳維英多啲...
呢個都識,証明師兄好有資歷!😉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-13 07:45 發表 查看引用來源

呢啲名令人懷念.
細個時已經係蛇貓狗😂

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-1-10 06:47 發表 查看引用來源
8/90年代我呢個年紀好熟識 ...
事實上 , 王祖賢  關芝琳呢 D係80年代己經出道 ,
果陣鍾楚紅  林青霞己經好紅 , 整體審美同 E+其實唔差太遠

但係再早一個年代既6/70年代 , 真係畫風突變 !!!
小弟之前同好多伯伯吹 ...
其實諗返起而家香港影壇真係倒退左,你睇返之前關之琳黎姿嗰啲都曾經喺螢幕上面透晒成對波俾人睇。而家想搵一個紅小小嘅女星做依樣野都冇乜可能

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 09:38 發表 查看引用來源

其實諗返起而家香港影壇真係倒退左,你睇返之前關之琳黎姿嗰啲都曾經喺螢幕上面透晒成對波俾人睇。而家想搵一個紅小小嘅女星做依樣野都冇乜可能 ...
係囉,而家冇三級色情片!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-13 09:43 發表 查看引用來源
係囉,而家冇三級色情片!
我講嗰啲都唔係三級片嚟

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-13 08:08 發表 查看引用來源

艾兄係我前輩,我兒時係睇醒目仔時間。
師兄好似講過小學就孖同學睇八米厘小電影, 果然係醒目仔嚟.
引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-13 09:05 發表 查看引用來源

細個時已經係蛇貓狗😂
師兄係忠誠讀者.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-13 08:08 發表 查看引用來源
呢個都識,証明師兄好有資歷!😉
當年好細個, 係偷睇年長啲嘅哥哥儲埋嘅鹹報, 見到個冇著衫但有條三角褲嘅女人肉照, 大個啲先知佢係陳維英, 條所謂三角褲原來唔係褲嚟, 係佢好大撻嘅毛毛, 因為報紙印刷唔靚又黑白睇唔真, 而且係第一個睇到嘅女星肉照, 所以印象深啲.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 09:38 發表 查看引用來源

其實諗返起而家香港影壇真係倒退左,你睇返之前關之琳黎姿嗰啲都曾經喺螢幕上面透晒成對波俾人睇。而家想搵一個紅小小嘅女星做依樣野都冇乜可能 ...
而家邊度有明星 ? 香港唔會有, 仲想露波你睇.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-13 09:53 發表 查看引用來源

當年好細個, 係偷睇年長啲嘅哥哥儲埋嘅鹹報, 見到個冇著衫但有條三角褲嘅女人肉照, 大個啲先知佢係陳維英, 條所謂三角褲原來唔係褲嚟, 係佢好大撻嘅毛毛, 因為報紙印刷唔靚又黑白睇唔真, 而且係第一個睇到嘅女星肉 ...
以前睇天天日報見日活啲咸片廣告條條女都油黑晒心口扮係bra,我呢啲天真嬌真條以為佢地着胸圍點解可以冇bra帶,原來被騙。😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆