上一頁下一頁
發新話題

。。。。。。。

收藏  |  訂閱
111  7.7k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 07:12 發表 查看引用來源
應該未收但乃嘢機會吾高,經過精心盤算佢經前後我先密密屌,危險期就會掹出來先射,琴晚隻淫閪話安全吖射入去吾怕,佢話好中意係入面射比佢個感覺,子宮比條嘢隊住跟住射d子孫液衝擊佢,佢話爽到軟晒,睇住又流返出d白漿,睇住佢两片 ...
人妻果然識享受!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 07:17 發表 查看引用來源
琴晚又2q,通常佢話第2q夠耐可以慢慢享受,第1q佢會比我快攻快射,第2q就慢慢撚住玩,九淺一深咁,吾似第1q咁嘢嘢插到盡,急攻密集式快插5分鐘就爆射 ...
富兄咁識玩,唔怪之得咁多人妻食!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 07:24 發表 查看引用來源
不過我好了解呢d師奶,十居其九都係吾滿意佢地老公表現,1q過又冇情趣,出左嘢就即瞓,我地會屌完仲卿卿我我咁,d女人就係咁先死得甘心,屌得佢爽乜撚都肯配合,我叫佢幫我乃屎眼都肯,我都幫佢乃返,由陰戶乃到佢菊眼,再用手指搓佢豆豆 ...
琴晚上佢屋企開戰?😉

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-16 07:41 發表 查看引用來源

富兄又食好閪👍
日求二餐夜求一篤🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-16 07:52 發表 查看引用來源
琴晚上佢屋企開戰?😉
梗係去佢屋企上佢老公張床屌啦,佢個仔即係我個舊同學又冇同佢住,正好

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-16 07:51 發表 查看引用來源
富兄咁識玩,唔怪之得咁多人妻食!😉
識玩吾講得,用心屌就是

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 08:36 發表 查看引用來源
梗係去佢屋企上佢老公張床屌啦,佢個仔即係我個舊同學又冇同佢住,正好
咁識玩!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 08:41 發表 查看引用來源
識玩吾講得,用心屌就是
咪又係。人妻就係要呢啲!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 08:41 發表 查看引用來源
識玩吾講得,用心屌就是
一字記之曰  .. 心. 又長吓智識.

引用:
識玩吾講得,用心屌就是
有冇同佢拔絲🤣,奶完閪時離嘴啲口水加上爱液形成拔絲。畫面超震撼。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆