[不能說的性事] 狗飲水系乜?教你點樣幫女生口交

收藏  |  訂閱
5  2.4k

狗飲水系乜?教你點樣幫女生口交

舔鮑系需要心機嘅,就跟幫男人口交也會嘴巴酸嘅道理一樣,並非舔個三分鍾女伴就會高潮,雖然舔鮑時男人會覺得很無傾,嗰就唔妨使用睇睇文章底下推薦嘅"草莓口交潤滑液",能讓你好像喺舔草莓果醬一般有趣唔無傾!

#1 用嘴唇親惜大腿、再到陰部外圍畫圈
對於男女都屬性急之人其實可以跳過呢步,之不過如果女伴系屬於需要情緒醞釀嘅,呢步能像熱機一般開啟女性嘅羞恥點。該點樣做?先慢慢嘅把女伴雙腿打開,用嘴唇喺大腿靠近陰部嘅地方親惜、游移。呢對於女性嚟講就系一種:「有羞恥感但又心痕痕嘅,幾時能進入正題」嘅期待感。然後再到成個陰部上簡單嘅用脷畫個3圈,呢步唔使太久。否則容易會有邊際效應遞減嘅問題。

#2 喺陰蒂外圍畫圈,但唔碰到陰蒂
陰蒂系非常敏感嘅部位,在外皮還包著陰蒂嘅狀態下,慢慢從周圍開始畫圈式嘅舔,偶爾可以帶到陰道口附近,從大圈圈嘅舔到小圈圈快接近陰蒂時,特登唔碰到陰蒂,再慢慢變成大圈圈地舔。呢時女伴應該會有點想讓你"切入重點"了。

#3 刺激陰蒂使佢脹大
呢時如果女伴陰蒂變大了,就代表佢處喺微興奮狀態,但系陰蒂仲系很脆弱嘅,先咪直接翻開陰蒂皮,隔著皮先輕輕嘅用脷舔佢,先用成個脷面而非舌尖去刺激,上下來回舔(唔好離陰蒂太遠)會使女伴覺得更興奮。

#4 輕輕撥開陰蒂皮
細心觀察女方反應,如果呢時女伴處喺一種很嗨嘅狀態下,可以用手輕輕地撥開陰蒂包皮,陰蒂成個露出嚟後,可以用舌尖去"上下嘅"戳舔佢,但一樣要輕柔,否則女伴會覺得刺激到有點唔舒服。

引用:
原帖由 核心委屈的西瓜 於 2019-10-16 07:03 PM 發表 查看引用來源
舔鮑系需要心機嘅,就跟幫男人口交也會嘴巴酸嘅道理一樣,並非舔個三分鍾女伴就會高潮,雖然舔鮑時男人會覺得很無傾,嗰就唔妨使用睇睇文章底下推薦嘅"草莓口交潤滑液",能讓你好像喺舔草莓果醬一般有趣唔無傾!

#1 用嘴唇親惜大腿、再到陰部外圍畫圈
對於男女都屬性急之人其實可以跳過呢步,之不過如果女伴系屬於需要情緒醞釀嘅,呢步能像熱機一般開啟女性嘅羞恥點。該點樣做?先慢慢嘅把女伴雙腿打開,用嘴唇喺大 ...
專家通常都系識講吾識做, 甚至連女都無, 幻想乃閪渡日.

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-10-17 10:15 AM 發表 查看引用來源

專家通常都系識講吾識做, 甚至連女都無, 幻想乃閪渡日.
講得對,因為冇人配合

外國有案例,丈夫長期幫妻子舐鮑,得了口腔癌,

引用:
原帖由 文式風 於 18/10/2019 03:00 發表 查看引用來源
咁幫唔係妻子嘅女人瀨囉

引用:
原帖由 文式風 於 2019-10-18 03:00 AM 發表 查看引用來源
呢個系個案吧

前往最後回覆