破處男.有纪念價值.我隨意.但刻心銘骨

收藏  |  訂閱
2  1.7k

破處男.有纪念價值.我隨意.但刻心銘骨

原帖由 無敵電車男 於 2020-12-16 21:00 發表
大陸賣處,村妹,冇經驗,冇服務,冇紀念價值。
你去澳門破自己處好能記得.点

我就好能隨意.但破處記憶猶新未破處當然濕鸠.我住徒置區.瞓走廊帆布床.厕所一條沖水幾格無門厕格.濕鸠去公園公厕
18歲::
老作濕鸠BB电車gap.老作急帶幾千馬交破處
我就急去考政府工,18歲半就考到去受訓.以後有張軟墊碌架床.有張清潔有門厕所.一個自己個人衣柜
個時入職575,做工廠得四百文.但政府四月加薪又中学畢業未有英文及格都追加三增薪点實際705,
個時做工廠的師傅成日講叫鸡.又睇真欄.己經好想玩.受訓期間政府每年薪酬調整.補水出多成200,就俾同期帶去北角皇都玩酒簾但成五十元玩幾個字玩下波.打下飛机.但個時尚係包頭仔.俾靚妺打完飛机鸠痛.成條鸠包皮腫晒.行下凸下凸下
                .

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-16 22:11 發表 查看引用來源
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-16 21:00 發表
大陸賣處,村妹,冇經驗,冇服務,冇紀念價值。
你去澳門破自己處好能記得.点

我就好能隨意.但破處記憶猶新未破處當然濕鸠.我住徒置區.瞓走廊帆布床.厕所一條沖水幾格無門厕格 ...
靚妹打飛机我的包皮能打到包皮腫鳩痛.就改去佐顿女子理髮、當時幾錢.十四元.當時受緊訓練、日晒.個時又冇冷氣.一放假.就去女子理髮嘆冷氣.七元一個鐘.两個鐘包打飛机.當年玩依的上去按一陣约十五分鐘.就幫你掃一陣.跟住腿低條褲.攞條能出來.然後墊好厕纸幫你打飛机.善後幫你加被俾你瞓夠鐘叫醒你

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-17 08:31 發表 查看引用來源
靚妹打飛机我的包皮能打到包皮腫鳩痛.就改去佐顿女子理髮、當時幾錢.十四元.當時受緊訓練、日晒.個時又冇冷氣.一放假.就去女子理髮嘆冷氣.七元一個鐘.两個鐘包打飛机.當年玩依的上去按一陣约十五分鐘.就幫你掃一陣.跟 ...
其後好多時去叫鸡前都去女子理髮打完飛机先,咁屌耐的,個時屌親都真軍,唔打飛机就拮两下就冇货賣

前往最後回覆