上一頁下一頁
發新話題

突然發現 , 同樣係甜片 , 6/70年代同8/90年代 , 真係畫風突變 !!!

收藏  |  訂閱
71  11.6k

突然發現 , 同樣係甜片 , 6/70年代同8/90年代 , 真係畫風突變 !!!

8/90年代我呢個年紀好熟識 ...
事實上 , 王祖賢  關芝琳呢 D係80年代己經出道 ,
果陣鍾楚紅  林青霞己經好紅 , 整體審美同 E+其實唔差太遠

但係再早一個年代既6/70年代 , 真係畫風突變 !!!
小弟之前同好多伯伯吹過 , 佢當年好J 狄波拉  狄娜  邵音音
(我指整容失敗前) , 但坦白講 ...

點J 得落手??? ^.^" (下面有圖)
又唔係話完全唔J 得 , 但擺係8/90年代既話 ,
佢地既質素大概同李莉莉  李月華同一個等級 ... 口味比較重

唔講甜片 , 講正片 ... 鄭麗麗  李琳琳  李司琪  黃淑儀等
其實好一般 , 我原本覺得可能係勝在個樣 "有個性" 既鄭佩佩
原來係當年己經係BUG !!!
邵氏艷星來講 , 小弟暫時覺得最好J 既 , 係恬妞 ... 個家姐恬妮

相比當今樂壇相差無幾, 五音不全之餘好似背書咁鬥背得多字, 今時今日明白到呢啲就係本土嘅歌.

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-1-10 06:47 發表 查看引用來源
8/90年代我呢個年紀好熟識 ...
事實上 , 王祖賢  關芝琳呢 D係80年代己經出道 ,
果陣鍾楚紅  林青霞己經好紅 , 整體審美同 E+其實唔差太遠

但係再早一個年代既6/70年代 , 真係畫風突變 !!!
小弟之前同好多伯伯吹 ...
好似有個叫鄭艷麗都勁大波,有套戲露出一對巨咪殺死人😊

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-10 15:17 發表 查看引用來源
好似拍過幾套三級片!

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-10 15:17 發表 查看引用來源
岩岩搵左出黎J 勒 ... 講真 , 我暫時未睇佢對波 ,
因為我都係係BILIBILI睇 , 我反而幾欣賞佢個氣質 ...

係架 , 佢可以話由頭到尾都無表情 ,
但個樣硬係好似好憂傷  好多秘密咁 ... 我好鐘意呢種

https://www.bilibili.com/video/BV1jE411g7Qh/?spm_id_from=333.788.recommend_more_video.-1

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-10 09:37 發表 查看引用來源
相比當今樂壇相差無幾, 五音不全之餘好似背書咁鬥背得多字, 今時今日明白到呢啲就係本土嘅歌.
港產情色電影只有楊凡用心做,其他果啲算鳩数啦。
曹查理同佢点有得比

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-11 13:11 發表 查看引用來源

港產情色電影只有楊凡用心做,其他果啲算鳩数啦。40113475
曹查理同佢点有得比40113476

遊園驚夢都好正,好似蝴蝶夫人甘令鬼佬著迷。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-11 14:03 發表 查看引用來源

遊園驚夢都好正,好似蝴蝶夫人甘令鬼佬著迷。
早研梗係正,又有氣質!惡少真係識食!😬

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-11 13:11 發表 查看引用來源

港產情色電影只有楊凡用心做,其他果啲算鳩数啦。40113475
曹查理同佢点有得比40113476

淫賤不能移

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆