問男士, 假設性問題

收藏  |  訂閱
20  3.4k

問男士, 假設性問題

先將其他因素例如對手樣貌身材咩都排除, 或者假設都係好正好索你好中意果個type 啦 剩返唯一一樣你可以做選擇o既o野:
一個係日日都可以有得做, 對方順晒你意你想o係佢身上做咩佢都接受, 隨時都可以俾你玩
另一個係谷埋谷埋 - 原因可以係因為見唔到面/ 太忙/ 太攰/ 冇時間/ 土地問題 - 然後一次過爆發出o黎, 都係可以任你想做咩都得果隻...

點解會咁問呢, 因為傳聞話, 男士長時間冇射精, 跟住落o黎果一次高潮同射精o既感覺會特別強烈,
我將佢理解成為快感亦都係特別強烈 -- 係咁咁o既呢?

即係話兩個選擇, 一個係幾時你想做都一定有得做, 但可能冇咁爽,
另一個係你要忍一忍, 等一段時間先可以發泄, 但俾你發泄果陣你會超爽超舒服

你會點揀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-13 11:22 發表 查看引用來源
先將其他因素例如對手樣貌身材咩都排除, 或者假設都係好正好索你好中意果個type 啦 剩返唯一一樣你可以做選擇o既o野:
一個係日日都可以有得做, 對方順晒你意你想o係佢身上做咩佢都接受, 隨時都可以俾你玩
另一個 ...
我會揀隨時做都得!谷埋做果下係好正,不過之前要忍住都好辛苦,我寧願隨時做舒服啲!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-13 11:22 發表 查看引用來源
另一個 ...
我會要日日都可以有得做, 對方順晒我意我想佢身上做咩佢都接受, 隨時都可以俾我玩。
另一個係谷埋谷埋然後一次過爆發出o黎, 都係可以任你想做咩都得果隻...只係久不久一次唔過引。

我會谷埋先做,質素重要過次數
引用:
另一個 ...

引用:
另一個 ...
仲使揀?緊係想日日做啦!我自己本身嘅情況就係後者,可能一個月都做唔到一次,其實係好慘架😭

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-1-13 14:01 發表 查看引用來源

仲使揀?緊係想日日做啦!我自己本身嘅情況就係後者,可能一個月都做唔到一次,其實係好慘架😭
咁而家有女同事就唔怕啦,幾時做都得!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-13 11:27 發表 查看引用來源
我會揀隨時做都得!谷埋做果下係好正,不過之前要忍住都好辛苦,我寧願隨時做舒服啲!😉
日日都可以有得做, 對方順晒你意你想o係佢身上做咩佢都接受, 隨時都可以俾你玩

我會揀唔見一排。谷谷埋埋一次過盡情互相享受。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 13/1/2023 11:22 發表 查看引用來源
另一個 ...
阿蛇呢個問題真係幾有趣,可以搏命做同谷埋谷埋做,其實都幾難選擇,老婆同女伴,大家嘅時間分配都好唔同:老婆可以係返工好忙嘅,或者有好多節目平時都唔多得閒嘅;女伴亦都係,未必你想見就見到,大家嘅時間都要就。

阿星喜歡慢慢享受,一次有質素嘅性愛,對阿星嚟講比起多次低質嘅快感,滿足好多。阿星老婆雖然唔使返工,但係成日唔得閒,唔係去乜乜太太會,就係去乜乜義工活動,搞下呢樣搞下果樣,真係搞到阿星話你咁多時間搞咁多嘢,不如留啲時間俾阿星啦。你估佢講咩呢?佢話:「你都成日忙到甩碌啦,我唔揾啲嘢做下幫下手,一定悶死我。」講完仲要例牌反白眼表達佢後現代主義婦女努力為社區作出回饋而作為一個封建嘅老公唔體諒佢嘅果種不滿。

咁阿星同阿星婆都真係廿幾年夫妻,乜都瞞唔過佢嘅,阿星一講呢啲,佢跟住果晚就會有所表示,著返套戰衣嚟到搞到阿星同小星星周身唔得閒。

所以阿蛇話對住一個幾時都可以嘅伴侶同埋谷埋谷埋先一鑊金嘅伴侶,阿星同時經歷緊,你叫阿星點揀好?😬

引用:
另一個 ...
現實唔會長時間唔出火羅,就算diy都會自己攪掂,男人唔出火會谷壞腦架。

前往最後回覆