OL誘惑

收藏  |  訂閱
20  5.0k

OL誘惑

係街見到啲OL 既線條,幼腰靚腳,真係好想搞佢地一獲

引用:
原帖由 神殿 於 2019-7-4 12:59 PM 發表 查看引用來源
係街見到啲OL 既線條,幼腰靚腳,真係好想搞佢地一獲
你搞佢一獲咁少:smile_30:
比我一定會乃佢閪:smile_47:乃佢屎忽窿:smile_47:之後再慢慢插佢中出:smile_47:至少10獲:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-7-4 03:00 PM 發表 查看引用來源

你搞佢一獲咁少:smile_30:
比我一定會乃佢閪:smile_47:乃佢屎忽窿:smile_47:之後再慢慢插佢中出:smile_47:至少10獲:smile_47::smile_47:
每次坐飛機, 見到空姐背住我, 踎底攞餐, 背脊浮現胸圍帶型. 一企起身, 對腳著住黑絲, 真系好正.

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-7-4 03:40 PM 發表 查看引用來源

每次坐飛機, 見到空姐背住我, 踎底攞餐, 背脊浮現胸圍帶型. 一企起身, 對腳著住黑絲, 真系好正.
如果佢踎底攞餐, 我會留意佢個屎忽圓吾圓有無肉:smile_47: 佢一企起身真係想後插佢:smile_47:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-7-4 03:45 PM 發表 查看引用來源

如果佢踎底攞餐, 我會留意佢個屎忽圓吾圓有無肉:smile_47: 佢一企起身真係想後插佢:smile_47:
泰航, 星航, 越南航空.....空姐著超薄窄身衫裙, 身材表露無遺. 一烏底身, 屎忽又圓又大.

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-7-4 03:40 PM 發表 查看引用來源

係街大把高質OL 唔使睇空姐

樓主頭殼壞掉了~!~

得个想有Q用咩。。。。

麻甩佬都鍾意後插:smile_47::smile_o01:

想下好啦

前往最後回覆