好奇一問 : 姐妹們 , 你地既甜夢都係咩野內容???

收藏  |  訂閱
21  5.1k

好奇一問 : 姐妹們 , 你地既甜夢都係咩野內容???

小弟係男人 , 發既甜夢當然同姐妹們唔同拉 ...不過小弟發現 , 自己既甜夢都有兩個共通點 , 唔知大家係咪都係 :

1,對象永遠自己都估唔到 ...
小弟發過咁多次甜夢 , 每次對象係熟人定係女星 ,
之前都唔係自己既女神 ... 會唔會係日頭己經幻想得夠多 , 所以
到夜晚大腦心花花 , 想換下對象??? ^.^"

2,永遠都埋唔到牙 ...
呢個其實己經搵到原因 ... 心理學認為 , 人既夢境其實係模擬唔到
一 D實在  但主人自己經歷過既事(無錯 ... 小弟係個青頭仔 ^.^")
... 不過我都好奇怪 , 小弟睇咁多AV , 點會唔知扑野係點??? ^.^"

最後講下 , 小弟自己既幾個夢境拉 ...
小弟 E+仲記得既對象 , 有兩次係女同學  有幾次係女明星 ,
其中有個<全美超模大賽>係比較TB風既選手 ,
一個係阿SA  一個係淫瀅 ... 淫瀅其實似戀愛夢 , 同扑野拉唔上邊

最淫果次係阿SA ... 個夢境係我係台灣當兵(小弟係台灣讀過書) ,
阿SA果次係去軍營勞下 D阿兵哥 ,
咁岩佢自己又飲到有 D醉 , 又唔知點解走到我身邊 ...
果陣意識到自己係發緊夢 , 既然無實際後果 , 就唸住捉佢埋一邊
想女女女佢 ... 點知佢半醉半笑咁叫左聲唔太大聲既 :
"哈 ... 你做咩抽我水呀???"

結果我就嚇得立即逃走 ... 係呀 , 明知係夢都細膽成咁 ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-12-23 17:10 發表 查看引用來源
小弟係男人 , 發既甜夢當然同姐妹們唔同拉 ...不過小弟發現 , 自己既甜夢都有兩個共通點 , 唔知大家係咪都係 :

1,對象永遠自己都估唔到 ...
結果我就嚇得立即逃走 ... 係呀 , 明知係夢都細膽成咁 ^.^"  ...
醒咗係咪做咗夢遺大師 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-23 17:56 發表 查看引用來源

醒咗係咪做咗夢遺大師 ?
都話次次都埋唔到牙咯 ... 仲邊有得夢遺咁幸福

諗番轉頭都好似成日未埋到位已經醒咗

點解呢

引用:
原帖由 馬佳善 於 2022-12-24 17:39 發表 查看引用來源
諗番轉頭都好似成日未埋到位已經醒咗

點解呢
巫斯義同告東尼呢?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-12-24 22:30 發表 查看引用來源

巫斯義同告東尼呢?
仲有冼毅力同華卓良.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-25 09:49 發表 查看引用來源

仲有冼毅力同華卓良.
霍達同馬安東😃😃

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2022-12-25 14:08 發表 查看引用來源
霍達同馬安東😃😃
玩騎師名接龍 ?

又將呢位師兄啲標題離哂題恐怕佢......

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-26 09:51 發表 查看引用來源

玩騎師名接龍 ?

又將呢位師兄啲標題離哂題恐怕佢......
樓主成日開完帖就行左去😁😁😁😁

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-12-26 18:07 發表 查看引用來源

樓主成日開完帖就行左去😁😁😁😁
樓主有成大個集團打理, 抽到空上嚟開PO 已經難能可貴.  

前往最後回覆