想問下男版友 : 如果一場戰之後 , 第二朝會唔會咩位置勁酸痛??? ^.^"

收藏  |  訂閱
33  4.1k

想問下男版友 : 如果一場戰之後 , 第二朝會唔會咩位置勁酸痛??? ^.^"

小弟都係男人 , 但就未扑過野 ... ^.^"

小弟唸到既就係腰背肌 ... 睇AV見到屁股郁得好勁 , 咁屁股肌第二朝會唔會都緊晒???
會唔會咩唔同體位 , 會用左唔同既肌肉???
又會唔會話 , 有咩訓練可以增強扑野能力???(唔係指條J ^.^")

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-1-6 16:27 發表 查看引用來源

小弟唸到既就係腰背肌 ... 睇AV見到屁股郁得好勁 , 咁屁股肌第二朝會唔會都緊晒???
又會唔會話 , 有咩訓練可以增強扑野能力???(唔 ...
睇你用咩姿勢同玩幾耐啦,手呀腰呀腳呀都可以好攰,但如果你三分鐘貨仔,應該唔會點攰嘅 🤭

條嘢當然要訓練吓, 唔係嘅話好易「堅周炎」.

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-1-6 16:27 發表 查看引用來源

未扑過o野唔係卦?

其實好common sense 啫, 有玩過吓運動都知, 咩部位平時唔操開忽然o黎一次勁o既話, 事後就一定酸o架啦
當年第一次踩健身單車, 第二日兩條腿酸到呢.... 我都唔知點講
堅持住習慣日日練吓, 到宜家都有, 咪就唔酸囉!

扑o野能力, 唔計你條j o既話我會覺得男女都一樣 -- 腰力好重要

引用:

哈哈!你未試過,就要買定支跌打酒啦,事後邊度攰就捽邊度囉

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2023-1-9 12:17 發表 查看引用來源

哈哈!你未試過,就要買定支跌打酒啦,事後邊度攰就捽邊度囉
叫佢試下係公園做下活塞男咪知邊度攰羅。https://youtu.be/k8InDY2ojy4

回覆 6# 咸濕褓姆賤嬰兒 的帖子

小心上新聞哦😂😂😂😂

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-9 12:29 發表 查看引用來源

叫佢試下係公園做下活塞男咪知邊度攰羅。https://youtu.be/k8InDY2ojy4
你同佢有好大仇口咩?佢話未試過喎,你想佢用一次就玩完?

卡住4個鍾,唔知用唔用得返呢

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2023-1-9 12:38 發表 查看引用來源

你同佢有好大仇口咩?佢話未試過喎,你想佢用一次就玩完?
阿甘名言:Stupid is as stupid does.😅😅😅

前往最後回覆