上一頁下一頁
發新話題

與公司女同事有親密的接觸

收藏  |  訂閱
183  203.9k

Part2

之後幾日,唔知係心理作用定點,總係覺得佢同我做嘢嘅時候,會企到好埋,好幾次差啲唔覺意手踭批到佢個胸,老實講,我雖然咸濕,但絕對唔會咁樣抽水!所以我都有同佢講:唔我企咁埋我後面,我驚唔覺意撞到你心口!

佢:我信你唔夠膽咁做嘅!

“屌你吖,揸你都夠膽呀”

我只係心諗,無講出嚟😂

有一晚,唔知點解多咗好多客,做到無停過手,忙完都夠鐘收檔,搞掂之後大家入寫字樓坐下抖下!

我:今日咁撚多客,做到好撚攰,最衰我老婆聽日又要返工,否則一定捉佢幫手按摩下!

佢:見你頭先有幫我手,免費送幾下比你啦!

話口未完,就開始幫我按膊頭!

我:ok喎,你有學過?

佢:無呀,但以前幫佢按得多,都熟熟地手啦!

我一邊同佢傾計,一邊享受佢為我服務,突然間,有種以前返大陸按摩嘅感覺😂

我:有機會真係要搵你做一次全身按摩😆!

佢:見你份人無乜點,今次唔收你錢,下次要收架嘞!

我:錢就無嘞,幫返你當打和囉!

講完之後,我同佢調轉位,佢坐我按!

我feel到佢好似有少少緊張咁!

我:放鬆啲啦,我都ok架,平時都有幫老婆按摩!

我見佢無話唔好,就大膽地幫佢按下膊頭,無幾耐,見佢放鬆咗啲,我就向上發展,幫佢按頸按頭,我知佢開始enjoy,因為聽到佢有啲依依唉唉嘅聲音發出!

我:唔好嗌到咁衰得唔得?好易嗌到我有反應架!

佢:你搞得我舒服嘛,咪要嗌兩聲報答下你囉,你地啲男人係鍾意咁架嘛!

我無理佢,繼續按膊頭,經過bra帶位置時,有時無意咁輕掃咗幾下,我問佢使唔使按埋背脊,佢話差唔多夠鐘有人返嚟(估唔到佢清醒過我😂)

我望下個鐘,真係差不多有人返嚟,留得青山在,那怕無閪屌,ok,閃人,最後約定佢聽晚再嚟過😎

未完

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-10-7 05:56 發表 查看引用來源
師兄⋯等你繼續updated💪🏾
出咗part2🙏

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-10-7 06:59 發表 查看引用來源
咁…就可以食住上😅食梗佢啦🥰
一定,各取所需😂

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-10-7 07:19 發表 查看引用來源
條女擺明比你食啦👍👍😄😄
後生女係大膽啲😎

引用:
原帖由 小福星 於 2022-10-7 08:14 發表 查看引用來源
等你繼續updated
已出part2

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-7 08:28 發表 查看引用來源
咁即係食得啦!條女靚唔靚?乜嘢身份材?😉
食咗,慢慢會寫埋個故仔出嚟share😅

樣就一般啦,身材就細粒啲,但有少少肉地

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-10-7 08:33 發表 查看引用來源
同佢講同老婆關係唔好,停火女耐啦,佢睇到咁的情況會放心好多。24歲係開始餓的年紀,食開飯而家無飯食要啜手指。
其實食唔食得,真係feel到啲

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-10-7 10:53 發表 查看引用來源

曾經試過有一段時間成個Office得三個下屬都係女嘅,其中有兩個真係好主動,當然出嚟做嘢嘅法則就係喺度食唔好喺度屙,所以一直冇過界。

其中兩個女同事都好後生(當年),一個係上海妹,同我一樣180 cm高,對波目測有34D,衣着通常都 ...
食得唔好嘥😎😎

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-7 18:43 發表 查看引用來源

食咗,慢慢會寫埋個故仔出嚟share😅

樣就一般啦,身材就細粒啲,但有少少肉地
咁都ok吖! 😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-7 18:40 發表 查看引用來源

已出part2
謝謝你……….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆