利O玩中式

收藏  |  訂閱
36  11.4k

引用:
原帖由 馬交有心人 於 2015-5-31 01:10 AM 發表 查看引用來源
中式 1350 咁貴?
扣返350蚊來回船飛, 即係1000蚊 中式機餐.
難怪你以為有得篤.

我去左澳門桑拿都有好多年, 通常中式一定係齋揼, 有得出火已經係bonus,
以前 大班 真係齋揼, 比公司知道你幫客打機, ...
以前中式(或台式)係扑行show D女嫁,只係輪牌冇得揀,可彈鐘
入房有個阿嬸按完打機叫上海式,係依家澳門D場出古惑呃水
坤水就坤水唔好俾藉口佢地

正解C兄。。以前仙記就係 輪牌無得揀
引用:
原帖由 忍者大師 於 2015-5-31 09:46 發表 查看引用來源
以前中式(或台式)係扑行show D女嫁,只係輪牌得揀,可彈鐘

引用:
原帖由 投機大王 於 2015-5-31 09:52 AM 發表 查看引用來源
正解C兄。。以前仙記就係 輪牌無得揀  
根本澳門場亂咁來,睇成個版都冇乜邊個話好玩,淨係諗cap水。
D名詞大家都有共識邊改得,大家都明吹蕭係乜,突然有間場話係解錫面珠一啖,唔係呃錢係乜野。
我唔知果個c兄玩左好多年係幾多年啦,小弟我第一次去澳門時金沙都未開,係呢幾年冇去,中式一直係咁解。

我去左八年姐。。都知。。富豪中式都係輪牌。。佢而家轉做大陸客新模式劏客
引用:
原帖由 忍者大師 於 2015-5-31 09:56 發表 查看引用來源
根本澳門場亂咁來,睇成個版都冇乜邊個話好玩,淨係諗cap水。
D名詞大家都有共識邊改得,大家都明吹蕭係乜,突然有間場話係解錫面珠一啖,唔係呃錢係乜野。
我唔知果個c兄玩左好多年係幾多年啦,小弟我第一次去澳門 ...

係, 我記錯.  以前叫上海式, 先齋揼.
去得多大陸唔鬼記得左.

上海式 後既其他名稱就間間唔同叫法.
以前有d 本地人(唔比揀).
再有其他國藉 不同既名.
記得以前新富士 質素好高, 有好多國既人.
有d 好冷門國家都有.
引用:
原帖由 忍者大師 於 2015-5-31 09:46 AM 發表 查看引用來源
以前中式(或台式)係扑行show D女嫁,只係輪牌冇得揀,可彈鐘

哇, 咁利澳DILL埋幾多錢呀?

回覆 26# 的帖子

我都想知!?

其實而家啲澳門桑拿個中式有冇得屌埋?以前中式係冇得睇囡囡,等經帶女嘅,而家仲係唔係?

引用:
原帖由 xyz56789 於 2015-6-19 02:45 AM 發表 查看引用來源
其實而家啲澳門桑拿個中式有冇得屌埋?以前中式係冇得睇囡囡,等經帶女嘅,而家仲係唔係?

金記好似有?

引用:
原帖由 xyz56789 於 2015-6-19 02:45 AM 發表 查看引用來源

以前就係。。而家d玩法轉哂

前往最後回覆