上一頁下一頁
發新話題

與公司女同事有親密的接觸

收藏  |  訂閱
183  204.1k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-7 20:22 發表 查看引用來源
咁都ok吖! 😉
唔理咁多啦,最緊要有得食😂
話晒都餓咗好耐😅😅

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-7 21:37 發表 查看引用來源

唔理咁多啦,最緊要有得食😂
話晒都餓咗好耐😅😅
梗係!希望你早日成功!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-7 21:51 發表 查看引用來源
梗係!希望你早日成功!😉
人地咪話成功左,所以唔洗考慮之前果個幻想case.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-10-7 22:01 發表 查看引用來源
人地咪話成功左,所以唔洗考慮之前果個幻想case.
係,無錯,食呢啲女實際啲😂

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-7 18:28 發表 查看引用來源
Part2

之後幾日,唔知係心理作用定點,總係覺得佢同我做嘢嘅時候,會企到好埋,好幾次差啲唔覺意手踭批到佢個胸,老實講,我雖然咸濕,但絕對唔會咁樣抽水!所以我都有同佢講:唔我企咁埋我後面,我驚唔覺意撞到你心口!

佢:我信你唔夠膽 ...
幫人練膊頭試過2次,1次係青春期,比人點同佢練,佢係成年女人,其實我好憎佢,所以大力鉗,我識練膊頭因為幫亞媽練得多,番工辛苦,呢個女人親戚只是當我亞4咁點,我大力但佢接受到,1路順方向來來回回果幾寸位,後來肌肉鬆左少少,去到比較到好出的位置摸到肩帶,果陣唔知咩黎,照樣1路鉗過去,成條肩帶戚1戚,即是向上抽1抽,佢呀左1聲,跟住就話唔洗啦,
第二次係同事,加班,話好累,我等鎖門齋坐,不如練2下膊頭啦,由於上面果次到我大個左知道係咩事,所以好熟手咁練,今次心急左,來回幾次就摸到肩帶,仲要唔係專登,係錯手,一戚。。又係呀1聲,唔洗啦,跟住又盡快收工走人。

爛鳩硬尾!!!!!!!

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-7 18:33 發表 查看引用來源

一定,各取所需😂
正常啦😉
男就想屌女,女就想俾男屌,這個是自然定律😅🤭

回覆 2# skau1007 的帖子

等緊你更新🤭🤭🤭

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2022-10-8 06:01 發表 查看引用來源
爛鳩硬尾!!!!!!!
俾你估鳩中🤭🤭🤭

Part 3
之前嗰晚按完之後,第二晚大家都好似好有默契咁,嗱嗱聲搞掂晒啲嘢後,就入寫字樓享受下二人共處嘅時間!

我懶係關心咁問佢:點呀!今日都算忙喎,攰唔攰呀?

佢:少少啦,係咪幫手按摩?

唔知點解,呢段期間,無論佢同我講乜嘢,我都當咗係對我嘅性暗示😂

我:你咁幫得我手,我一定會錫住你嘅,送個全身按摩比你啦!

佢:我今日隻腳攰,不如幫我搞搞隻腳吖!

既然佢想嘅,我又點會托手踭呢😎

一開始,我都好乖好正經咁幫佢按,可能真係太舒服,佢無縮開!

由小腿開始,邊按邊摸咁由下而上,好快就去到大腿位置!

我問佢o唔ok?

佢:ok幾舒服👍!

我再問佢:咁你覺得我o唔ok😎?

佢:我覺得你唔錯,同你一齊做嘢都好舒服好開心!我有時會覺得你對我仲好過我以前條仔!

佢停咗一陣再講:可惜你有老婆啦😏😏!

我嗰刻feel到有啲機會,於是問佢,介唔介意我按你大腿內側?

佢示意我繼續!

嚟到呢個時刻,我一定唔會放過用言語挑逗佢嘅機會😎

我:平時我都係咁幫老婆按,但按按下就會忍唔住搞嘢,因佢佢大脾內側係好敏感!

佢:其實我都係......

嗱嗱嗱,佢又性暗示嘞!

你想唔想搞我?

佢突然彈咗句咁嘅嘢出嚟,我呆咗一呆,我諗緊點答佢時,佢已經一嘢咀咗埋嚟!

太耐無同年青人交手,原來佢地係咁主動!都啱嘅,自己想要嘅嘢,一定要靠自己爭取💪

既然佢都踏出咗第一步,試問我又點可以唔比回應佢呢?

於是我用我條脷作為對佢嘅回應,大家脷疊脷咁濕吻咗一陣,我隻手就開始好唔守規矩咁响佢身上亂摸......

待續!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆