上一頁下一頁
發新話題

65歲之誘惑

收藏  |  訂閱
416  117.4k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-17 08:18 發表 查看引用來源
屌過老閪殼,風濕唔多覺。
瀨過老閪餅,唔怕痰上頸。
🤪🤪😅😅
C兄你嘅經驗呀 ?  

琴晚同佢視像特登影過鮑魚俾我睇
啲毛真係白色生出嚟個啲

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 17:15 發表 查看引用來源
琴晚同佢視像特登影過鮑魚俾我睇
啲毛真係白色生出嚟個啲
其實都已經互相影俾對方睇,仲等乜?
白唔白有乜關係?

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-17 17:46 發表 查看引用來源

其實都已經互相影俾對方睇,仲等乜?
白唔白有乜關係?
明顯樓主年紀輕,扑嘢經驗少,又嫌aunt 年紀大,皮膚差; 又驚扑咗俾人笑🤣🤣

佢都唔知,年紀大扑嘢經驗好;而且需求大,咩花臣嘢都肯做。 唔似啲𡃁妹咁,呢樣又話唔好,嗰樣又話唔做……..

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-12-17 18:32 發表 查看引用來源

明顯樓主年紀輕,扑嘢經驗少,又嫌aunt 年紀大,皮膚差; 又驚扑咗俾人笑🤣🤣

佢都唔知,年紀大扑嘢經驗好;而且需求大,咩花臣嘢都肯做。 唔似啲𡃁妹咁,呢樣又話唔好,嗰樣又話唔做…….. ...
師兄你錯喇我年紀都唔輕㗎啦,只不過第一次遇啱一個咁open嘅人仲要咁大年紀,所以真係上黎分享吓姐
平時我上黎都係睇多亦都見過咁嘅case只不過發生係自己身上,又另外一種感覺🤣🤣🤣如無意外今晚就起筷

[quote]原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 19:01 發表 查看引用來源

師兄你錯喇我年紀都唔輕㗎啦,只不過第一次遇啱一個咁open嘅人仲要咁大年紀,所以真係上黎分享吓姐
平時我上黎都係睇多亦都見過咁嘅case只不過發生係自己身上,又另外一種感覺🤣🤣🤣如無意外今晚就起筷 ... [/quote
即刻要起筷啦,攤到凍哂!

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 19:01 發表 查看引用來源

平時我上黎都係睇多亦都見過咁嘅case只不過發生係自己身上,又另外一種感覺🤣🤣🤣如無意外今晚就起筷 ...
等你賽後報告啊 😁

不過真係睇唔出而家啲上左年紀女性咁猴琴😅呢兩晚仲打咗兩次飛機Tim 真係大檸樂,冇諗過今晚就話上嚟我屋企😂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-17 07:22 發表 查看引用來源
祝樓主好運.
點解咁講?莫非有玄意🙈

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 19:28 發表 查看引用來源
不過真係睇唔出而家啲上左年紀女性咁猴琴😅呢兩晚仲打咗兩次飛機Tim 真係大檸樂,冇諗過今晚就話上嚟我屋企😂
呢次真係老閪都𨳒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆