上一頁下一頁
發新話題

65歲之誘惑

收藏  |  訂閱
416  117.4k

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 19:28 發表 查看引用來源
不過真係睇唔出而家啲上左年紀女性咁猴琴😅呢兩晚仲打咗兩次飛機Tim 真係大檸樂,冇諗過今晚就話上嚟我屋企😂
天寒地凍先嚟味嚐!
正!
等你賽後報告

有feel就gogogo😝

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 19:53 發表 查看引用來源

點解咁講?莫非有玄意🙈
冇乜特別意思, 唔好諗多咗.

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 19:01 發表 查看引用來源

師兄你錯喇我年紀都唔輕㗎啦,只不過第一次遇啱一個咁open嘅人仲要咁大年紀,所以真係上黎分享吓姐
平時我上黎都係睇多亦都見過咁嘅case只不過發生係自己身上,又另外一種感覺🤣🤣🤣如無意外今晚就起筷 ...
好多人等你賽後報告,叫佢早D過嚟玩啦,吾係驚你聽朝起吾到身!

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 17:15 發表 查看引用來源
琴晚同佢視像特登影過鮑魚俾我睇
啲毛真係白色生出嚟個啲
呢啲年紀可能甩咁啲變咗唏噓嘅鬚根.

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 19:28 發表 查看引用來源
不過真係睇唔出而家啲上左年紀女性咁猴琴😅呢兩晚仲打咗兩次飛機Tim 真係大檸樂,冇諗過今晚就話上嚟我屋企😂
樓主好壯健, 好似軍人咁經常出"征".

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-17 19:01 發表 查看引用來源

師兄你錯喇我年紀都唔輕㗎啦,只不過第一次遇啱一個咁open嘅人仲要咁大年紀,所以真係上黎分享吓姐
平時我上黎都係睇多亦都見過咁嘅case只不過發生係自己身上,又另外一種感覺🤣🤣🤣如無意外今晚就起筷 ...
準備上人生一堂重要課程, 唔係個個有呢啲機會.

等睇詳細報告……..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-18 07:52 發表 查看引用來源

樓主好壯健, 好似軍人咁經常出"征".
正確,後生唔多啲出精,唔通到年老冇精出咩。

話說琴晚大家都有約都各自出左去食飯
本應講明食完飯打俾我係我屋企樓下等
老人家真係😅話我冇聽電話,自己返咗屋企..今晚又話去整甲又話整到夜我話今晚全日喺屋企等妳💪🏻今晚你就知味道😂
話說小弟呢兩晚煲好多老藕嘅AV🤣
始終今次對手真係有返咁上下歷年

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆