49 12345
上一頁下一頁
發新話題

想玩

收藏  |  訂閱
48  16.1k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-12-31 18:01 發表 查看引用來源
其實都幾似
咁你可不可以分享你中學生活點,好多女拖女??

引用:
原帖由 okvisa 於 2023-1-1 02:15 發表 查看引用來源

咁你可不可以分享你中學生活點,好多女拖女??
不如你問樓主la,佢應該有類似經歷,我就唔騎劫樓主個post
如果真係多人想知,我都可以開個新post講下而家返工係點

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-12-28 20:53 發表 查看引用來源
我就無興趣,不過我公司就日日都發生緊踩界既女女行為,拖手,抱抱,枕胸,摸大脾,拍patpat,拉3/褲/裙睇內衣褲
女女行為聽老虎講佢讀書時有遇過, 拖手,抱抱,枕胸,摸大脾,拍patpat 可接受,拉3/褲/裙睇內衣褲就冇, 不過佢信任得過嘅可以同浴睇全相(主因泳池人多輪淋浴間好耐所以孖人一齊洗).

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-1 10:00 發表 查看引用來源

女女行為聽老虎講佢讀書時有遇過, 拖手,抱抱,枕胸,摸大脾,拍patpat 可接受,拉3/褲/裙睇內衣褲就冇, 不過佢信任得過嘅可以同浴睇全相(主因泳池人多輪淋浴間好耐所以孖人一齊洗). ...
我同我班Fd都會一齊沖涼,真係好正常
原本打左個新po,點知揀完相之後,清完左d文字,激死我

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-1-7 21:54 發表 查看引用來源
咁慘呀!一係出住相先!😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-1-7 21:54 發表 查看引用來源
唔係人人都似師姐妳自信兼大方可以孖 FD 同浴.

啲字清咗再打, 努力, 啲師兄等待中....

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-12-20 15:39 發表 查看引用來源
我覺得我想搞個女多d
我女友都鍾意女  不過唔係廿幾歲

回覆 22# 淫亂小魔星 的帖子

要唔要交換聯絡   ?

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2023-1-8 18:00 發表 查看引用來源
要唔要交換聯絡   ?
PM 傾啦 都無乜約

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆