上一頁下一頁
發新話題

65歲之誘惑

收藏  |  訂閱
416  117.4k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-12-18 10:09 發表 查看引用來源

正確,後生唔多啲出精,唔通到年老冇精出咩。
只不過呢兩晚同佢視頻. 搞到細佬🙈
真心真係未見過-個甘姣嘅老人家🙈

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-18 11:49 發表 查看引用來源
話說琴晚大家都有約都各自出左去食飯
本應講明食完飯打俾我係我屋企樓下等
老人家真係😅話我冇聽電話,自己返咗屋企..今晚又話去整甲又話整到夜我話今晚全日喺屋企等妳💪🏻今晚你就知味道😂
話說小弟呢兩晚煲好多老藕 ...
食定幾粒偉哥同必利勁,屌到隻老閪跪地求饒,屌老閪可以唔洗戴套無限中出🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-12-18 11:56 發表 查看引用來源

食定幾粒偉哥同必利勁,屌到隻老閪跪地求饒,屌老閪可以唔洗戴套無限中出🤭🤭🤭🤭
細佬才三中唔使食偉哥🤣🤣
佢自己話自己係享受型鍾意人哋用口服侍佢😅

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-18 11:51 發表 查看引用來源

只不過呢兩晚同佢視頻. 搞到細佬🙈
真心真係未見過-個甘姣嘅老人家🙈
呢啲先好食,一試返唔到轉頭🤭我試過同ex個阿媽同幾個friend阿媽😋

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-12-18 12:05 發表 查看引用來源

呢啲先好食,一試返唔到轉頭🤭我試過同ex個阿媽同幾個friend阿媽😋
我都係甘諗.. 坦白講人一世真係乜都要試下. 更何況小弟亦好中女只不過今次對手係年紀大小小. 不過相信好似其他師兄甘講. 佢應該乜都很玩.. 餓左甘耐😌

師兄我反而有興趣你d 故事多啲喎ex媽咪/fd媽咪
呢啲仲正仲刺激⋯⋯

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-18 12:15 發表 查看引用來源

我都係甘諗.. 坦白講人一世真係乜都要試下. 更何況小弟亦好中女只不過今次對手係年紀大小小. 不過相信好似其他師兄甘講. 佢應該乜都很玩.. 餓左甘耐😌

師兄我反而有興趣你d 故事多啲喎ex媽咪/fd媽咪
呢啲仲正仲刺 ...
我鍾意屌啲媽咪級嘅,有仔女又識得嘅會好有征服感,尤其呢啲人母結婚咁多年好多都係第一次偷食,嗰種賢妻良母嘅誘惑真係好吸引 ...

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-12-18 12:21 發表 查看引用來源

我鍾意屌啲媽咪級嘅,有仔女又識得嘅會好有征服感,尤其呢啲人母結婚咁多年好多都係第一次偷食,嗰種賢妻良母嘅誘惑真係好吸引 ...
無錯👍🏿小弟亦好此🤝係好撚有征服感. 嗰種味道韻味真係非-般依家啲女可以比

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-18 12:28 發表 查看引用來源

無錯👍🏿小弟亦好此🤝係好撚有征服感. 嗰種味道韻味真係非-般依家啲女可以比
師兄有冇多啲呢啲分享?😉

但係樣野唔係好明?小弟唔明想請教咁多位師兄🙏🏻.點解老人家粒的仲係粉紅色初時我仲以為黑色幾驚冇晒胃口

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-18 12:04 發表 查看引用來源

細佬才三中唔使食偉哥🤣🤣
佢自己話自己係享受型鍾意人哋用口服侍佢😅
咁咪要奶老閪?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆