我老公搞嘢淨係鍾意後入,佢前入冇高潮唔會射精,佢係咪正常?

收藏  |  訂閱
8  2.4k

引用:
原帖由 hayleynunn90 於 2019-10-15 11:35 PM 發表 查看引用來源
我覺得係你扒喺度個姿勢係最吸引你老公,又或者係你表示過後入係最舒服,所以你老公先會選擇後面完事!

引用:
原帖由 hayleynunn90 於 2019-10-15 11:35 PM 發表 查看引用來源
佢叫阿全??

引用:
原帖由 hayleynunn90 於 2019-10-15 23:35 發表 查看引用來源
佢淨係走你後門?

引用:
後入意思系狗仔式定入肛呀?
唔同喎。

如果要入肛,可能你系陰道鬆弛唔得緊。

狗仔式呢,有的男人鍾意女人屁股,女尻都好吸引。而男上女下,可能唔識點用力,但狗仔式就可以用力咁啪落去,好夠爽架。

冇所謂喇,最緊要大家開心。
想再開心的,加的吊絲或cosplay會更開心。

男人梗係鍾意狗仔式啦,所有男人都鍾意女人屁股, 用力咁啪落去,好有原始獸性, 爽。

引用:
吾正常! 臨衝刺, 最好玩系男上女下. 射精一刻, 同囡囡打住茄輪, 直至射完最後一滴為上. 超爽!

正常, 女人PAT太吸引

引用:
原帖由 manngtm 於 2019-10-16 12:01 PM 發表 查看引用來源
男人梗係鍾意狗仔式啦,所有男人都鍾意女人屁股, 用力咁啪落去,好有原始獸性, 爽。
Totally Agreed x 2!!!
Maybe he wants to 走你後門爆你菊花 as well!!!

前往最後回覆