上一頁下一頁
發新話題

與公司女同事有親密的接觸

收藏  |  訂閱
183  204.0k

與公司女同事有親密的接觸

話說上個月,換咗個新同事陪我返通宵,經過一個星期互相了解後,知道佢嘅背景,24歲,讀完書就跟條仔搬咗出嚟住,同屋企人關係唔好,一直靠條仔養,不過今年年頭比條仔飛咗,要出返嚟打工,返通宵係因為人工高啲。

平時工作完成,我地都會坐低休息下,食下嘢吹下水咁,頭半個月都係傾啲普通嘢,例如工作呀,平時有乜嘢搞呀咁,後來傾得多,開始熟絡,大家無咁生保,就開始講啲大人嘅話題!

有一晚佢無啦啦問我:平時返通宵,咪好少見到老婆?咁咪好少搞嘢?

我:既然你問得出,我又唔怕答你,我地一星期最多得一次,扣埋佢M到唔方便可能一個月最多得三次!

答完大家靜咗一陣,有啲冷場,於是我問返佢,以前多唔多同條仔搞嘢?

佢:以前唔使做等佢放工,有時一星期都會搞三四次架!

我:咁宜家無得搞,你咪會好慘?

佢:都無計啦,我又唔想隨便搵人搞,除非搵到個啱心水架啦,否則都係食自己算數!

我:搵我囉,我都唔差架!

見佢唔出聲,我講咗句“講笑咋”

之後大家笑咗兩聲,然後佢就話:你都ok嘅,可以考慮下😏😏!

未完

part2 #11
Part3 #30
Part4 #111
Part5#144
Part6 #148
Part7 #171

回覆 1# skau1007 的帖子

師兄⋯等你繼續updated💪🏾

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-7 02:21 發表 查看引用來源
話說上個月,換咗個新同事陪我返通宵,經過一個星期互相了解後,知道佢嘅背景,24歲,讀完書就跟條仔搬咗出嚟住,同屋企人關係唔好,一直靠條仔養,不過今年年頭比條仔飛咗,要出返嚟打工,返通宵係因為人工高啲。

平時工作完成,我地都會 ...
咁…就可以食住上😅食梗佢啦🥰

條女擺明比你食啦👍👍😄😄

等你繼續updated

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-10-7 02:21 發表 查看引用來源

咁即係食得啦!條女靚唔靚?乜嘢身份材?😉

引用:

同佢講同老婆關係唔好,停火女耐啦,佢睇到咁的情況會放心好多。24歲係開始餓的年紀,食開飯而家無飯食要啜手指。

引用:

之前話同人地的Locker資源打機係佢?

引用:

曾經試過有一段時間成個Office得三個下屬都係女嘅,其中有兩個真係好主動,當然出嚟做嘢嘅法則就係喺度食唔好喺度屙,所以一直冇過界。

其中兩個女同事都好後生(當年),一個係上海妹,同我一樣180 cm高,對波目測有34D,衣着通常都比較密實,但同我出去做嘢嘅話都會橋住我隻手請我食波餅。可惜早一個月約咗佢出嚟食飯,真係歲月催人老🤦‍♂️

另一個女同事,我諗大約170 cm高,完全係得個瘦字,但係佢日日都着摟屌裙,會成日露對波同埋露底褲俾我睇。而家仔都生埋,完全冇聯絡

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-10-7 10:53 發表 查看引用來源

曾經試過有一段時間成個Office得三個下屬都係女嘅,其中有兩個真係好主動,當然出嚟做嘢嘅法則就係喺度食唔好喺度屙,所以一直冇過界。

其中兩個女同事都好後生(當年),一個係上海妹,同我一樣180 cm高,對波目測有34D,衣着通常都 ...
日日有波有底睇,正啦,工餘場,夫復何求。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆