上一頁下一頁
發新話題

65歲之誘惑

收藏  |  訂閱
416  117.4k

65歲之誘惑

話說小弟最近係個朋友聚會認識到位女仕
彼此談話亦相當投契 .. 佢亦可能知道小弟好年紀較大女仕.. 就再最近whatapp傾中越傾越大膽.. 亦開始傾到大家床事.. 知道佢已離婚還知道佢有極大需要重好愛tim .. 小弟亦分手1年. 我地還視頻佢亦露出雙乳給我看. 小弟亦大膽比小弟佢看.. 不過傾落先知佢有65歲或以上. 小弟諗緊去唔去馬.. 雖則小弟平時睇av都會揀熟女以上睇. 但依家真係到自己所以好忐忑?
想聽各位師兄意見🙏🏻
@佢平時打扮都闊太feel油哂甲𠴱重

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-16 16:10 發表 查看引用來源
彼此談話亦相當投契 .. 佢亦可能知道小弟好年紀較大女仕.. 就再最近whatapp傾中越傾越大膽.. 亦開始傾到大家床事.. 知道佢已離婚還知道佢有極大需要重好愛tim .. 小弟亦分手1 ...
咁佢個body keep得好唔好?

佢有需要,你又有需要,仲考慮d咩?又唔係做人世。

又食又拎,隨時財息兼收。
你唔去馬的話,介紹給我認識吧!
有食唔食,罪大惡極!

隨時馬上風🤭🤭🤭

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-12-16 16:10 發表 查看引用來源
彼此談話亦相當投契 .. 佢亦可能知道小弟好年紀較大女仕.. 就再最近whatapp傾中越傾越大膽.. 亦開始傾到大家床事.. 知道佢已離婚還知道佢有極大需要重好愛tim .. 小弟亦分手1 ...
又唔係做人世!如果純粹為扑嘢嘅,咪去馬囉!

聽你講條女你都應該食得落啦,至少初初都唔知佢65歲。 而家啲女keep 得好,好多時六十幾都好似四張幾咁……😚😚
PS: ching 應該post 佢啲露乳相上嚟,俾大家見識吓⋯⋯

60路唔做作,仲可以無限中出

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-12-16 17:00 發表 查看引用來源
60路唔做作,仲可以無限中出
可以無限中出....very very good point!!!

佢都唔做作..講嘢都大膽,初時我都預佢50路咋.. 點知係60路.. 又話喜歡人食佢鮑魚. 身材都可以..不過落咗妝就好似一個老婆婆甘..其實化咗妝就好似TVB嗰個長者梁@@甘.佢係好高貴嗰種feel.,

話說有有一晚大家傾到興起,其實係我之後視像佢其實都半夜嚟㗎啦大家傾到興起,其實係我之後視像佢其實都半夜嚟㗎啦.我就好大膽咁俾我硬左細佬佢睇..我問佢得唔得?佢答我齋睇冇用,試過先知😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆