上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 今晚英超場波點睇呀各位!?

收藏  |  訂閱
45  964

引用:
原帖由 clc1926 於 2006-9-25 09:23 PM 發表

剪都冇所謂,記得留番絛門𡃤仔装吓
:004:
我外圍佬唔會呃人買 [樸茨茅夫]win:005:

引用:
原帖由 sorsor206105 於 2006-9-25 09:26 PM 發表

我外圍佬唔會呃人買 win:005:
但係保頓lee排冇乜點拿到積分啵!要博命
:014:

引用:
原帖由 clc1926 於 2006-9-25 09:41 PM 發表

但係保頓lee排冇乜點拿到積分啵!要博命
:014:
老樸......:022:唔通..唔要積分嗎

小弟都認為細係最穩陣!!同埋保頓都係一d防守波!!
老樸都應該失下去,個人認為保頓受讓半球直博,
相信外間見老樸開季開得咁好,係人都會買老樸啦!!
所以小弟支持保頓!!!!!!!!!
冷選0-0 有8.5倍都唔錯~

今季『老樸』瘋狂買人...的確比上季高出半班波...

但保頓受讓半球好值搏....希望draw  ~~~la  :024小注)

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-25 10:01 PM 發表

但保頓受讓半球好值搏....希望draw  ~~~la  :024小注)
:003:

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-25 10:01 PM 發表

樸茨茅夫 換左新班主,邊會唔有錢
:017:

會不會0:0呀???因為兩位領隊..好似是朋友來的喎....

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-25 10:57 PM 發表
會不會0:0呀???因為兩位領隊..好似是朋友來的喎....
0-0場波會好悶個啵!:009:

我覺得樸記可以win因為個盤讓得太勁個個都話覺得樸記跟本讓晤起做莊你話知晤知如果開平半又點睇為何晤開平半呢所以我買上盤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆