上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 今晚重心推介!!!

收藏  |  訂閱
431  14.0k

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-18 12:12 AM 發表
唔係我買第一場就pk a?=.="~~歐塞爾無打龍-.-輸緊1-0
上半場 1-1 , 完場KO聖伊天 2-1 :013::014:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2006-9-18 12:25 AM 發表

上半場 1-1 , 完場KO聖伊天 2-1 :013::014:
好,一於咁話,齊齊ko聖伊天~:014:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2006-9-18 12:25 AM 發表

唉~~講就易~你估而家打緊機咩~~灰:019::020:

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-18 12:29 AM 發表

有希先有望,大家一齊集中念力支持下~:014:

你甘灰得...要有信心啊馬

你们觉得阿声纳那场怎样?

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-18 12:29 AM 發表

咁既樣點贏啊.........錢可以輸,信心唔可以輸 !!!:013::014:

哎呀~~佢出面個title寫住...今日重心推介~~但係之前係括住英國-.-"...會唔會only 英國果d win ga-,-~~一百個驚

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-18 12:35 AM 發表
哎呀~~佢出面個title寫住...今日重心推介~~但係之前係括住英國-.-"...會唔會only 英國果d win ga-,-~~一百個驚
咁都比你發現到,眼好利..買英格蘭應該一早收左錢啦-.-:022:
下次要睇西兄,佢講到大比數或者98%呢d好小走雞~:022:

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-18 12:37 AM 發表

咁都比你發現到,眼好利..買英格蘭應該一早收左錢啦-.-:022:
下次要睇西兄,佢講到大比數或者98%呢d好小走雞~:022:
比我簡~我寧願眼唔利啦~~眼利又無錢收:022:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆