5月23 吉源之旅

收藏  |  訂閱
17  5.6k

5月23 吉源之旅

見有三日假期, 星期六朋友叫埋我去澳門玩, 咪去買套票,  吉源水療938包來回船飛加上海式,
去到睇下賭錢有無斬獲再決定補d 咩差價,  晚上上去, 已經唔係第一次來.
地方真係keep 到咁乾淨,佢地有自助餐, 不過唔太肚餓, 食左個餐蛋治算, 留意到d 粉紅色衫靚靚地既幾後生下, 原來係做大脾筋同按頭既.
之後到水池揀女時, 我地加埋其他客都有十零個人, 外國佳麗都有分幾國人, 補差價由幾百到2千幾,  我最後補錢揀 model 級.:smile_22如果唔補就齋上海式, 見賭場嬴到錢咪 upgrade 咯)
入到房今次就係圓床, 再入面係沖涼body 專區, body 時反而係佢太落力,我食飽左有d "壓力" 好辛苦:smile_27:    , 之後上圓床我好怕凍熄細左冷氣, 可能佢大汗, 又可能太落力, 我見佢成身濕晒, 呢個時候就梗係交比我啦.
出到大廳, 再食d 野. 原來都見好多人按腳, 咁我揀返個幾好樣既按大脾筋, 268蚊, 係大堂搵個靜d 既位置按,真係幾正, 重緊要唔使再比貼士嘛, 最怕又話加鐘又比多d 貼士, 呢度就無既.
訓到第2 朝食埋野, 都係補多千幾蚊, 但起碼叫明碼實價咯.
上個月聽朋友講去另一間英x, 一入到房15分鐘吹爆之後, 要加多600先有得繼續做, 否則只能你眼望我眼到完場喎:smile_13:
.............................................................................
有ching 睇完指証話有錯, 所以我剛剛再執過d 字, 見諒.

多謝報告,吉源是酒店場嗎? 有咩國籍揀 日 韓 越 柬 俄 烏 ??多唔多 ?

嗰晚我都係吉原,食用有8 成,整體都幾貴,淨水都要6 舊,貴過其他場,最反感係嗰D 幫着衫嘅越女,幫你着件衫褲就死都要拉你埋去寫小費,睬佢都傻

c hing 咩事按大脾筋,要搵個靜 d  嘅角落

:smile_13:冥想嘛......:smile_44:
引用:
原帖由 獸性澎湃 於 2015-5-26 03:16 PM 發表 查看引用來源
c hing 咩事按大脾筋,要搵個靜 d  嘅角落

我就堅持話自己得,
但我朋友就比佢夾左寫20蚊
引用:
原帖由 soso2006 於 2015-5-26 02:21 PM 發表 查看引用來源
嗰晚我都係吉原,食用有8 成,整體都幾貴,淨水都要6 舊,貴過其他場,最反感係嗰D 幫着衫嘅越女,幫你着件衫褲就死都要拉你埋去寫小費,睬佢都傻

好似無俄, 無烏 (上次有)
引用:
原帖由 YuanYuan 於 2015-5-26 12:18 PM 發表 查看引用來源
多謝報告,吉源是酒店場嗎? 有咩國籍揀 日 韓 越 柬 俄 烏 ??多唔多 ?

淨水要6 舊, 加多一百就可以做上海式.我估佢防止D 人睇波過夜.
引用:
原帖由 soso2006 於 2015-5-26 02:21 PM 發表 查看引用來源

多謝報告

澳門真系好貴,留港消費但是質素又有落差

前往最後回覆