上一頁下一頁
發新話題

想問姐姐們 : 你地會唔會玩 "假陽具" ???

收藏  |  訂閱
91  10.6k

想問姐姐們 : 你地會唔會玩 "假陽具" ???

作為鋼鐵宅男 , 小弟對女性用性玩具既了解 ,
大概就係震蛋  按摩棒  假陽具 ...

震蛋  按摩棒我唸都應該算幾普及, 但係假陽具呢???
當然 , 係AV小弟係見唔少 ...
但小弟覺得東方女性比較含蓄 , 好似唔會好似 D鬼婆咁
玩 D咁粗大既玩具 ... 定係我太睇小女性??? ^.^"

假九只係其中一樣sex toy 都有唔同粗幼 我自己都有玩幾枝唔同size

好多囡囡有玩 你唔知😃

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-12-16 14:01 發表 查看引用來源
作為鋼鐵宅男 , 小弟對女性用性玩具既了解 ,
大概就係震蛋  按摩棒  假陽具 ...

震蛋  按摩棒我唸都應該算幾普及, 但係假陽具呢???
當然 , 係AV小弟係見唔少 ...
但小弟覺得東方女性比較含蓄 , 好似唔會好似 D鬼 ...
我都有問過女友,SP,EX等等同佢地D朋友,同學仔有冇玩過玩具,佢地大約17~19

震旦,震棒,按摩器係最多人玩過,因為容易收藏,至於假J,佢地都想玩,但係實在難收藏,所以如果係我女友或sp,都係我帶去同佢地玩,之後我帶返走。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-12-19 11:49 發表 查看引用來源

我都有問過女友,SP,EX等等同佢地D朋友,同學仔有冇玩過玩具,佢地大約17~19

震旦,震棒,按摩器係最多人玩過,因為容易收藏,至於假J,佢地都想玩,但係實在難收藏,所以如果係我女友或sp,都係我帶去同佢地玩,之後我帶返走。 ...
估唔到而家啲靚妹咁識玩!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-19 11:52 發表 查看引用來源
估唔到而家啲靚妹咁識玩!
而家好多學生妹上網睇片,一早就學倒好多嘢,一早就知點樣玩震旦等嘅玩具😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-12-19 12:00 發表 查看引用來源

而家好多學生妹上網睇片,一早就學倒好多嘢,一早就知點樣玩震旦等嘅玩具😋
所以而家啲靚妹咁易食?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-12-19 11:49 發表 查看引用來源

震旦,震棒,按摩器係最多人玩過,因為容易收藏,至於假J,佢地都想玩,但係實在難收藏,所以如果係我女友或sp,都係我帶去同佢地玩,之後我帶返走。 ...
震棒同假九一樣都好難收埋,以前細個入門都係先買震蛋先,跟住就按摩器

引用:
原帖由 保持現在 於 2022-12-19 16:13 發表 查看引用來源

震棒同假九一樣都好難收埋,以前細個入門都係先買震蛋先,跟住就按摩器
師姐去性玩具店買?

我比較鍾意上下插 所以震既野唔岩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆