上一頁下一頁
發新話題

露胸、露腰、露腿,大家覺得邊樣最誘人?

收藏  |  訂閱
68  12.1k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-28 14:02 發表 查看引用來源
我公司真係大波個d係唔會露胸架
同露胸個d比,目測我應該cup數大過佢地
目測有幾大?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-28 12:43 發表 查看引用來源
公司環境, 要露o既話我都覺得露腿係"比較合適"囉
其次係露腰, 雖然或者有少少踩界, 但睇點露法啦
露胸感覺就有d 唔pro, 有d 過份
貴妃娘娘安~我都係咁話,
不過我公司就唔洗見客,所以著成得都係得同事同自己睇,有d人會著到大叔大嬸咁款,而我就係工作時一套,返工前同後換番短褲/短裙
我成日都俾人話我著得少,之前仲俾保安姨姨話我日日都若隱若現,但我真係無走光架
另外我懷疑我班女同事係變態,我一露腿佢地就上手摸,話無摸過咁滑既大脾

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-28 14:09 發表 查看引用來源
貴妃娘娘安~我都係咁話,
不過我公司就唔洗見客,所以著成得都係得同事同自己睇,有d人會著到大叔大嬸咁款,而我就係工作時一套,返工前同後換番短褲/短裙
我成日都俾人話我著得少,之前仲俾保安姨姨話我日日都若隱若現,但我真係無 ...
你意思係返工前短褲/短裙好短,若隱若現?佢哋咁讚你,証明你對腳真係好靚!咁你返工著乜嘢?要著制服?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-28 14:04 發表 查看引用來源
目測有幾大?
每個人唔同架wo
露個d大部分應該B or C,唔露但大波個d 我覺得起碼E

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-28 14:13 發表 查看引用來源
你意思係返工前短褲/短裙好短,若隱若現?佢哋咁讚你,証明你對腳真係好靚!咁你返工著乜嘢?要著制服?
又唔係好短,大概係大脾一半左右la
短褲就會再短d,不過真係短褲黎,唔係會露patpat既熱褲
返工咪換番T shirt,長褲,波鞋,無制服架

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-28 14:40 發表 查看引用來源
每個人唔同架wo
露個d大部分應該B or C,唔露但大波個d 我覺得起碼E
E好勁呀!不過係咪肥先!我老細個祕書都好勁,我諗有F, 不過就年紀大啲肥咗啲!如果後生瘦啲應該幾正!

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-28 11:49 發表 查看引用來源
如上題,大家覺得露邊樣最誘人?我公司3樣都有人露,我個人係露腿,因為真係好怕熱,其他人露胸最多,其次係露腰
三樣都好喜歡,但一定要揀我揀露胸🤪🤪🥰🥰

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-28 11:49 發表 查看引用來源
如上題,大家覺得露邊樣最誘人?我公司3樣都有人露,我個人係露腿,因為真係好怕熱,其他人露胸最多,其次係露腰
最誘人我覺得係露腰,胸可以托可以夾出黎,太多加工野就更俗味,露得纖腰妳條腿點會差得去邊,瑜珈褲係自信表現,show腰得黎搭闊身褲一樣令男人有fantastic,呢D性感得黎夠健康,個人見解。

引用:
要睇下佢點樣露法先?如果露乳溝,而且係漲卜卜好Q正果D,咁就露胸最誘人。如果係著迷你裙露腿,最緊要條腿係要靚,仲要差D走光咁,露腿就最誘人。

引用:
露毛吸引D 呀🤭,不過師姐你露乜都咁正,露面仲好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆