好奇一問 : 囡囡們鐘意睇咩AV題材???

收藏  |  訂閱
30  5.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-1 07:59 發表 查看引用來源
女性之選
性虐

我係睇呢d 最多, 都係睇女多過睇男o架,
代入囉 幻想自己係女主角, 女性之選比較多係著重俾女方o既享受, 氣氛比較浪漫, 點解中意應該唔需要多解釋
至於性虐類型就係幻想如果自己係入面女主角, 我 ...
咁有冇乜嘢未試過想試嘅?😉

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-30 15:20 發表 查看引用來源
小弟之前睇某HUB , 按左去睇 "分類" , 先發現有一項 "女性之選"
我再按入去睇 , 選 "最多人觀看" 既 "迄今為止" ...

發現第一頁既10之6-7都係繼母  繼姐題材 ... 囡囡們鐘意睇呢一種??? ...
我比較咸濕,喜歡睇2男人女。嘻嘻。

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-12-1 09:39 發表 查看引用來源

我比較咸濕,喜歡睇2男人女。嘻嘻。
咁現實鐘唔鐘意?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-1 09:54 發表 查看引用來源
咁現實鐘唔鐘意?😉
一個女人服侍2個男人好倦,但需求大,都滿足到自己所需要。嘻嘻。

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-12-1 10:09 發表 查看引用來源

一個女人服侍2個男人好倦,但需求大,都滿足到自己所需要。嘻嘻。
唔係兩個男人服侍你一個咩?😉
咁大需要咩?咪要成日3P?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-1 08:56 發表 查看引用來源
咁有冇乜嘢未試過想試嘅?😉
咁一定有o架啦...
真正o既多 p 就係其中一樣, 男男女, 男女女, 男男男女女女, etc...
sm 刑架又未試過
一公升又未試過

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-1 11:56 發表 查看引用來源

咁一定有o架啦...
真正o既多 p 就係其中一樣, 男男女, 男女女, 男男男女女女, etc...
sm 刑架又未試過
一公升又未試過
一公升咁多?😬
sm刑架點玩法?😉

一公升係咩黎架?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-1 12:00 發表 查看引用來源
一公升咁多?😬
sm刑架點玩法?😉
就係要多!
學av 嘛, 成身成面都係, 吞都吞唔切果個情景

sm 刑架咪好似行刑咁囉, 綁住o黎捱打, 原則上我其實並唔中意/ 唔習慣,
但睇過有一條片標題大概係 "pushing the limit" 唔知咩 1000 籐咁上下o既, 兩個女人,
正正就係用我中意o既籐條, 係咪真係1000 籐我冇數啦, 但佢係一間專門玩sm 用o既房間
有時發夢會幻想有間大屋, 其中一間房用o黎擺各式各樣老公可以用o黎sm 我o既用具
我會好樂意日日同佢玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-1 12:30 發表 查看引用來源

就係要多!
學av 嘛, 成身成面都係, 吞都吞唔切果個情景

sm 刑架咪好似行刑咁囉, 綁住o黎捱打, 原則上我其實並唔中意/ 唔習慣,
但睇過有一條片標題大概係 "pushing the limit" 唔知咩 1000 籐咁上下o既, 兩 ...
查實成日俾人咁"丙", 會唔會有鑊"丙"出事變咗殘障兼上 A1 惹官非呢 ?

前往最後回覆