好奇一問 : 囡囡們鐘意睇咩AV題材???

收藏  |  訂閱
30  5.3k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-1 12:36 發表 查看引用來源

查實成日俾人咁"丙", 會唔會有鑊"丙"出事變咗殘障兼上 A1 惹官非呢 ?
所以咪籐條囉! 老公淨係打我三個地方: 屁股, 手掌, 同腳掌
會好痛, 但忍得到, 同時唔會有永久性o既傷害
唔用手唔用拳頭唔打面唔會掌摑, 我知有d 人sm 係會兜巴星, 一來係疼痛二來係侮辱
兜巴星都尚且有潛在風險, 就係過程中激得滯撞親頭跟住變o左智障
(雖然我唔玩o既原因並唔係驚呢樣, 只係我唔中意侮辱, 我中意驕傲+勇敢咁去受刑)
同埋有 safe word o架嘛, 呢d 野大家有共識, 雙方都付出+負責
我會自己時不時offer 去受籐條, 滿足佢整痛女人o既慾望, 佢亦會尊重我理解呢個係一個性愛o既前戲而唔係真係要攞命
第一只會鞭打我願意俾佢打o既地方, 第二不論任何原因萬一我要中止o既話, 佢一定會馬上停手

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-1 13:05 發表 查看引用來源

所以咪籐條囉! 老公淨係打我三個地方: 屁股, 手掌, 同腳掌
唔用手唔用拳頭唔打面唔會掌摑, 我知有d 人sm 係會兜巴星, 一來係疼痛二來係侮辱
兜巴星都尚且有潛在風險, ...
明白了, 明白了...睇文字都肉痛...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-1 12:30 發表 查看引用來源

就係要多!
學av 嘛, 成身成面都係, 吞都吞唔切果個情景

sm 刑架咪好似行刑咁囉, 綁住o黎捱打, 原則上我其實並唔中意/ 唔習慣,
但睇過有一條片標題大概係 "pushing the limit" 唔知咩 1000 籐咁上下o既, 兩 ...
1000公升應該冇乜可能,除咗拍戲!
行刑房日本有,可以去試吓呀!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-1 13:05 發表 查看引用來源

兜巴星都尚且有潛在風險, ...
咁最緊要大家有共識同享受!😬

引用:

我中意驕傲+勇敢咁去受刑
係咪要唔出聲無表情咁?
打在你身興奮在大家心咁🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-1 13:52 發表 查看引用來源
1000公升應該冇乜可能,除咗拍戲!
行刑房日本有,可以去試吓呀!😉
唔係1000公升, 係1000吓籐條咋
1000公升成間屋水浸啦大佬
其實現實係有可能o既, 打果個人講真唔需要出好大力, 籐條夠幼夠長o既話中等偏低o既力度揮舞已經可以做成疼痛
呢種玩法要承受o既並唔係最劇烈o既痛楚, 而係捱痛o既時間
換句話講係只要忍受自己極限大概6-7成o既痛, 完全可以受得o黎, 但要維持好長時間o係呢個狀態
舉個實例一個係你o係屋企唔著拖鞋奔跑, 撞到腳趾果吓 "holy shit!" 痛到阿媽都唔認得, 但5到10分鐘左右就無事,
只係果 5-10分鐘你痛到會有衝動不如死o左佢算啦咁樣,
呢一個係你患o左重感冒, 頭痛, 身邊冇必利痛, 死唔去但係成日坐又唔係訓又唔係都唔知想點咁

行刑房我知邊度有, 但係我貪心, 想擁有一間私人淨係屬於我地兩個o既

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-12-1 15:53 發表 查看引用來源

係咪要唔出聲無表情咁?
打在你身興奮在大家心咁🤭
roleplay 有可能, 睇吓咩故事背景囉
可以係果種打咪打囉怕你呀? (跟住衝去攞籐條, 擲o係佢面前, 自己除褲) 加多句你係打就打大力d 呀

追求浪漫氣氛o既前戲, 則係訓定o係度側起個身含情脈脈咁o既眼神望返住老公, 邊咬手指邊呻吟咁俾佢打  
想極力隱藏但又忍唔住露出難受o既表情, 口中卻繼續叫佢大力d, 你都唔知頭果幾次佢碌jj 硬到可以 bak 斷咁滯

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 08:23 發表 查看引用來源

唔係1000公升, 係1000吓籐條咋
1000公升成間屋水浸啦大佬
其實現實係有可能o既, 打果個人講真唔需要出好大力, 籐條夠幼夠長o既話中等偏低o既力度揮舞已經可以做成疼痛
呢種玩法要承受o既並唔係最劇烈o既痛楚, ...
蛇蛇果然係專家,好有硏究呀!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-2 08:46 發表 查看引用來源
蛇蛇果然係專家,好有硏究呀!😉
唔係咩研究只係試過類似啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 09:56 發表 查看引用來源

唔係咩研究只係試過類似啫
咁仲勁啦!😬

前往最後回覆