上一頁下一頁
發新話題

邊隻condom冇膠味

收藏  |  訂閱
50  5.6k

回覆 20# licklickson 的帖子

之前有個做護士既SP移民咗去英國返嚟香港。約左佢去爆房!真係回味。
佢一路話未試過肛交,要同我試!
我又買左兩件玩具同佢玩!
一齊沖涼果陣已經成功幫佢肛交破處,沖完涼,上床。正常野。跟住口爆再比佢啜!正淫娃!
休息陣,吹下水,再嚟。
今次用玩具,一支玻璃捧同一支假尻,條女玩到潮吹。

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-9 16:47 發表 查看引用來源
之前有個做護士既SP移民咗去英國返嚟香港。約左佢去爆房!真係回味。
一齊沖涼果陣已經成功幫佢肛交破處,沖完涼,上床。正常野。跟住口爆再比佢啜!正淫娃!
休息陣,吹下水 ...
玩到咁激!之前未移民係咪已經咁淫?果次佢返來屌過佢幾多次?😉

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-9 16:47 發表 查看引用來源
休息陣,吹下水 ...
咁...就打鉄襯熱屌多几次...啦

引用:
原帖由 faifai12345 於 2022-12-8 14:00 發表 查看引用來源
另一半話聞到d膠味想嘔,邊隻冇膠味,佢係少少味都頂唔到
国王用既一定冇膠味。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-9 17:01 發表 查看引用來源
咁...就打鉄襯熱屌多几次...啦
有再約多一日!
佢臨走前再約我。
不過時間比較趕。
所以約咗去爆房。我搵左一間主題房。
可能環境比預期中差,入房沖完涼就上床。今次用狗仔再肛交射埋。
不境佢又要走,大家傾計時間多啲。
最後佢跪地幫我吹。我又幫佢用下口就完事。

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-10 08:28 發表 查看引用來源
有再約多一日!
佢臨走前再約我。
不過時間比較趕。
可能環境比預期中差,入房沖完涼就上床。今次用狗仔再肛交射埋。
最後佢跪地幫我吹。我又幫佢用 ...
哦…只約了兩次,有點可惜😔😔
如果有緣一定有机會💪💪

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-10 08:28 發表 查看引用來源
有再約多一日!
佢臨走前再約我。
不過時間比較趕。
最後佢跪地幫我吹。我又幫佢用 ...
難得大家咁夾,之前同佢點樣玩法?

引用:
原帖由 faifai12345 於 2022-12-8 14:00 發表 查看引用來源
另一半話聞到d膠味想嘔,邊隻冇膠味,佢係少少味都頂唔到
有個牌子叫Jonny, 冇膠味

唔用咪冇膠味LOL   .

引用:
原帖由 保持現在 於 2022-12-10 13:46 發表 查看引用來源
唔用咪冇膠味LOL   .
Condom 就一定有味!
唔係膠味就係潤滑制味
要無味唔用就得
而且而家避孕都有好多方法。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆