上一頁下一頁
發新話題

露胸、露腰、露腿,大家覺得邊樣最誘人?

收藏  |  訂閱
68  12.1k

露腳趾罅腳踭,呢兩樣好少人會提,有啲女着高踭鞋會露腳趾罅,另外有啲款會路腳踭,都會好性感

引用:
原帖由 josefkafka 於 2022-11-30 09:29 發表 查看引用來源

露出你的聲音,告訴我你最近好不好,皮膚敏感好一點嗎?有沒有吃到什麼好吃的東西?
露出你的容顏,讓我看看你還好嗎?有沒有瘦了?
露出通去你心入的門,我沒有辦法打開它,也想看看門口外面。你不愛我,至少也請讓我保存一片門前的落 ...
做咩啫你? 懶係感性咁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-28 14:09 發表 查看引用來源
貴妃娘娘安~我都係咁話,
不過我公司就唔洗見客,所以著成得都係得同事同自己睇,有d人會著到大叔大嬸咁款,而我就係工作時一套,返工前同後換番短褲/短裙
我成日都俾人話我著得少,之前仲俾保安姨姨話我日日都若隱若現,但我真係無 ...
咁我都細細聲講, 我係果種o係公司會乾脆鞋都除埋果種人 不過我有自己間房, 有人入o黎/ 要出房先著返
但有時講電話會講得太忘形會起身行o黎行去, 除鞋o既原因本身就係因為我中意赤腳行路o既感覺嘛
電話至少一半都係d 人打我手機搵我, 我會塞住對耳咁講, 所以間中有人入o左o黎我先知
不過果幾個都係熟人, 可以免去行敲門大禮o既 佢地都知我中意咁所以冇所謂
所以o係辦公室工作環境, 嚴格o黎講係露腿同露腳, 腰同胸就少之又少

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-30 12:49 發表 查看引用來源

咁我都細細聲講, 我係果種o係公司會乾脆鞋都除埋果種人 不過我有自己間房, 有人入o黎/ 要出房先著返
但有時講電話會講得太忘形會起身行o黎行去, 除鞋o既原因本身就係因為我中意赤腳行路o既感覺嘛
電話至少一半 ...
露腿條裙有幾短先?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 13:23 發表 查看引用來源
露腿條裙有幾短先?😉
咩尺寸我都有, 露膝頭, 1/3截大腿, 半條大腿, 2/3截大腿都有
睇果日心情, 會見咩人, 同埋放工有咩搞而定啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-30 13:33 發表 查看引用來源

咩尺寸我都有, 露膝頭, 1/3截大腿, 半條大腿, 2/3截大腿都有
睇果日心情, 會見咩人, 同埋放工有咩搞而定啫
2/3坐低會唔會露底?😉

露腿最吸引我, 短裙緊係好過短褲啦, 有機會睇走光嘛.
露胸第二吸引, 著貼身衫睇晒成個形都好正
露腰就一般, 除非係22/23吋腰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-30 12:49 發表 查看引用來源

電話至少一半 ...
估唔到你會係公司除鞋喎⋯
仲會赤腳行咁
著埋短裙⋯
男同事大飽眼福😝

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 14:07 發表 查看引用來源
2/3坐低會唔會露底?😉
就算露都未必睇到, 因為中間仲有張辦公枱嘛!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-11-30 15:26 發表 查看引用來源

估唔到你會係公司除鞋喎⋯
仲會赤腳行咁
著埋短裙⋯
男同事大飽眼福😝
老屎忽嘛, 當o左公司係自己屋企
唔係為俾人睇o架, 只要我知道有人要入o黎我都會著返鞋
不過有時候o係街除非係明顯見到超污糟到不能接受o既程度啦, 或者人超多隨時會被踩,
如果唔係間中我都會將對鞋俾老公幫我揸住
純粹係自己中意果種感覺, 好free o架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆