上一頁下一頁
發新話題

露胸、露腰、露腿,大家覺得邊樣最誘人?

收藏  |  訂閱
68  12.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-1 08:00 發表 查看引用來源

就算露都未必睇到, 因為中間仲有張辦公枱嘛!
咁出街食飯或者同人開會呢?😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-28 11:49 發表 查看引用來源
如上題,大家覺得露邊樣最誘人?我公司3樣都有人露,我個人係露腿,因為真係好怕熱,其他人露胸最多,其次係露腰
露胸係最淫,最誘人

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-12-1 08:40 發表 查看引用來源

露胸係最淫,最誘人
人家露胸, 師兄就目露凶光.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-1 12:49 發表 查看引用來源

或者淫光!😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-1 12:49 發表 查看引用來源

因為原本最應該收埋嘅地方,露咗出嚟

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-1 08:06 發表 查看引用來源

老屎忽嘛, 當o左公司係自己屋企
唔係為俾人睇o架, 只要我知道有人要入o黎我都會著返鞋
不過有時候o係街除非係明顯見到超污糟到不能接受o既程度啦, 或者人超多隨時會被踩,
如果唔係間中我都會將對鞋俾老公幫 ...
係街喎?!
C姐果然鍾意露出😝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-30 13:33 發表 查看引用來源

咩尺寸我都有, 露膝頭, 1/3截大腿, 半條大腿, 2/3截大腿都有
睇果日心情, 會見咩人, 同埋放工有咩搞而定啫
好想跟師姐工作😂😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-12-1 15:37 發表 查看引用來源
係街喎?!
C姐果然鍾意露出😝
冇錯係o係街, 但嚴格d 講唔算係露出囉, 因為我會儘量揀冇人/ 極少人o既地方同時段
比如夜晚o係公園, 夜歸果陣已經停好車行返去屋企o既路上,
例外o既係海灘附近, 落過沙灘反正都已經除o左鞋, 咪一路到上車先著返囉
另外就係o係外國, 呢個最free, 夏天係可以朝早踏出酒店門口果刻就已經冇著鞋直到夜晚返入去為止
為o左個人喜歡咋, 唔係為o左要俾人睇, 除o左訓我隔離果條友

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-1 08:30 發表 查看引用來源
咁出街食飯或者同人開會呢?😉
咁都係中間有張枱啫, 除o左d 比較冇咁正式o既meeting
但如果係咁坐梳化o既話都會坐對方旁邊
個擺位原本意思就係為o左咁啫, 兩個人平排坐傾計果陣, 俾人o既感覺會較為causal

引用:
原帖由 Sampras730 於 2022-12-1 18:00 發表 查看引用來源
好想跟師姐工作😂😂😂😂😂😂😂
想跟本宮工作, 要有定心理準備係有可能俾人鬧到狗血淋頭o既moment 架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆