上一頁下一頁
發新話題

露胸、露腰、露腿,大家覺得邊樣最誘人?

收藏  |  訂閱
68  12.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 07:41 發表 查看引用來源

咁都係中間有張枱啫, 除o左d 比較冇咁正式o既meeting
但如果係咁坐梳化o既話都會坐對方旁邊
個擺位原本意思就係為o左咁啫, 兩個人平排坐傾計果陣, 俾人o既感覺會較為causal ...
咁都好性感誘惑!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 07:48 發表 查看引用來源

想跟本宮工作, 要有定心理準備係有可能俾人鬧到狗血淋頭o既moment 架
分分鐘仲要帶埋老母開工.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-2 09:20 發表 查看引用來源

咁不如自己受啦!屌我啦,屌我啦,我冇問題架!😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-12-2 09:20 發表 查看引用來源

no no no 呢樣一定唔會! 我絕對唔會o係工作地方因為公事屌人老母囉
同同事私下會(都唔少)粗口 但坐返埋位之後一定唔會
校規其實係有講明公司環境內嚴禁粗鄙言語o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 09:46 發表 查看引用來源

no no no 呢樣一定唔會! 我絕對唔會o係工作地方因為公事屌人老母囉
校規其實係有講明公司環境內嚴禁粗鄙言語o架 ...
分得清清楚楚, 果然係辦大事之人.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 09:46 發表 查看引用來源

校規其實係有講明公司環境內嚴禁粗鄙言語o架 ...
唔講,直接做!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 07:37 發表 查看引用來源

冇錯係o係街, 但嚴格d 講唔算係露出囉, 因為我會儘量揀冇人/ 極少人o既地方同時段
比如夜晚o係公園, 夜歸果陣已經停好車行返去屋企o既路上,
例外o既係海灘附近, 落過沙灘反正都已經除o左鞋, 咪一路到上車先著返囉 ...
咁蛇蛇C師應該好注重腳嘅保養

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-12-2 10:33 發表 查看引用來源

咁蛇蛇C師應該好注重腳嘅保養
幾o架, 面膜都仲可以偷懶, 足膜一定要做到足, 如果唔係皇上怪罪落o黎抄家滅族o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 12:57 發表 查看引用來源

幾o架, 面膜都仲可以偷懶, 足膜一定要做到足, 如果唔係皇上怪罪落o黎抄家滅族o架
抄家滅族就唔會,皮肉之苦就難免!咪又係益左你!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-28 14:43 發表 查看引用來源
E好勁呀!不過係咪肥先!我老細個祕書都好勁,我諗有F, 不過就年紀大啲肥咗啲!如果後生瘦啲應該幾正!
有肥有瘦既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆