上一頁下一頁
發新話題

露胸、露腰、露腿,大家覺得邊樣最誘人?

收藏  |  訂閱
68  12.1k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-28 16:47 發表 查看引用來源

最誘人我覺得係露腰,胸可以托可以夾出黎,太多加工野就更俗味,露得纖腰妳條腿點會差得去邊,瑜珈褲係自信表現,show腰得黎搭闊身褲一樣令男人有fantastic,呢D性感得黎夠健康,個人見解。 ...
nonono
邊個話露腰既一定係纖腰?我公司個d 10個有9個露既都係大肚腩,個肚腩大過胸

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-12-4 14:12 發表 查看引用來源
有肥有瘦既
如果瘦就好勁啦!

一定係胸喇

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 07:48 發表 查看引用來源

想跟本宮工作, 要有定心理準備係有可能俾人鬧到狗血淋頭o既moment 架
比你鬧既話,日日都唔會遲到早退,準時返去比你鬧🤣🤣🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-30 10:55 發表 查看引用來源
露腳趾罅腳踭,呢兩樣好少人會提,有啲女着高踭鞋會露腳趾罅,另外有啲款會路腳踭,都會好性感
我著涼鞋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-30 12:49 發表 查看引用來源

咁我都細細聲講, 我係果種o係公司會乾脆鞋都除埋果種人 不過我有自己間房, 有人入o黎/ 要出房先著返
但有時講電話會講得太忘形會起身行o黎行去, 除鞋o既原因本身就係因為我中意赤腳行路o既感覺嘛
電話至少一半 ...
咁我都覺一般返工真係唔應該著得暴露,所以我再熱都係著短褲/裙,返到公司再換
我怕污糟,淨係會係房入面先赤腳

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-30 13:33 發表 查看引用來源

咩尺寸我都有, 露膝頭, 1/3截大腿, 半條大腿, 2/3截大腿都有
睇果日心情, 會見咩人, 同埋放工有咩搞而定啫
+1
不過一般都有大脾一般

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-12-2 12:57 發表 查看引用來源

幾o架, 面膜都仲可以偷懶, 足膜一定要做到足, 如果唔係皇上怪罪落o黎抄家滅族o架
推薦邊款足膜?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-12-10 14:23 發表 查看引用來源
推薦邊款足膜?
我推薦處女膜😂😂🤭🤭🤪🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆