好奇一問 : 囡囡們鐘意睇咩AV題材???

收藏  |  訂閱
30  5.3k

好奇一問 : 囡囡們鐘意睇咩AV題材???

小弟之前睇某HUB , 按左去睇 "分類" , 先發現有一項 "女性之選"
我再按入去睇 , 選 "最多人觀看" 既 "迄今為止" ...

發現第一頁既10之6-7都係繼母  繼姐題材 ... 囡囡們鐘意睇呢一種???

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-30 15:20 發表 查看引用來源
小弟之前睇某HUB , 按左去睇 "分類" , 先發現有一項 "女性之選"
我再按入去睇 , 選 "最多人觀看" 既 "迄今為止" ...

發現第一頁既10之6-7都係繼母  繼姐題材 ... 囡囡們鐘意睇呢一種??? ...
數據嘅嘢無非引你按入去睇呢個類別而矣.

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-30 15:20 發表 查看引用來源

發現第一頁既10之6-7都係繼母  繼姐題材 ... 囡囡們鐘意睇呢一種??? ...
呢個問題我都問過我老婆,佢冇乜特別主題鍾意,最緊要個女主角夠大波

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-11-30 17:04 發表 查看引用來源

呢個問題我都問過我老婆,佢冇乜特別主題鍾意,最緊要個女主角夠大波
佢唔係睇男架咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 17:05 發表 查看引用來源
佢唔係睇男架咩?😉
我有問過佢,佢真係唔係睇男😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-11-30 17:07 發表 查看引用來源

我有問過佢,佢真係唔係睇男😂
咁佢係代入個女主角度?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 17:17 發表 查看引用來源
咁佢係代入個女主角度?
我都覺得有咁嘅機會

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-11-30 17:32 發表 查看引用來源

我都覺得有咁嘅機會
咁係咪好快就濕晒?😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-11-30 17:04 發表 查看引用來源

女人睇女人都會睇波波大細.

女性之選
性虐

我係睇呢d 最多, 都係睇女多過睇男o架,
代入囉 幻想自己係女主角, 女性之選比較多係著重俾女方o既享受, 氣氛比較浪漫, 點解中意應該唔需要多解釋
至於性虐類型就係幻想如果自己係入面女主角, 我受唔受得o黎, 會有種心郁郁想試

前往最後回覆