Juicy返咗嚟啦,都係一樣咁juicy

收藏  |  訂閱
18  13.1k

Juicy返咗嚟啦,都係一樣咁juicy

仲有冇人記得我?

我而家同緊一個5X歲嘅uncle拍拖,我哋係床上面好夾,佢每次都扑到我有高潮,有時仲會噴水。好特別,佢嘅size唔係特別勁,技巧又唔係特別好,但偏偏每次都屌到我好high

佢好多手,成日係街會掃下我對波同打我pat pat。話說尋晚一齊食飯,我著咗條短裙,佢對手成晚無離開我大比。食食吓飯佢又會忍唔住錫我一啖,搞到我好肉緊咁攬住佢打車輪,啜多幾下我feel到妹妹濕晒,捉佢隻手掃下條底褲,我話,我呢度好痕。。。

食完佢話上佢度,因為佢都忍唔住要扑我😆

返到佢度大家冲完涼就係床攬住車,其實我已經濕到佢張床都有水,佢落床去攞定condom,佢行過嚟嘅時候,我跪落地一口含住佢枝棒,出出入入咁啜吓個頭,又奶下個棒身,含咗好耐,因為我真係好享受幫佢含,我下面都濕到滴水,地下都有啲水,我一邊含,一邊捽豆豆。。。

佢拍下我手臂示意我上床,男上女下咁佢用個棒頭磨我豆豆,又啜我粒lin,搞到我好想要,忍唔住將佢枝棒拮入我妹妹,佢成日話我下面好緊,插咗幾下我推佢瞓低,我坐上去。

佢好鐘意女上咁望住我,佢話我對波fing fing 下好正,加埋我個樣好淫,下面又好濕,佢話我好好砌。。

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2022-12-21 08:23 發表 查看引用來源

仲有冇人記得我?

我而家同緊一個5X歲嘅uncle拍拖,我哋係床上面好夾,佢每次都扑到我有高潮,有時仲會噴水。好特別,佢嘅size唔係特別勁,技巧又唔係特別好,但偏偏每次都屌到我好high。

佢好多手,成日係街會掃下我對 ...
叔叔好識玩喎!結果比佢屌咗幾多Q?😉

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2022-12-21 08:23 發表 查看引用來源

仲有冇人記得我?

我而家同緊一個5X歲嘅uncle拍拖,我哋係床上面好夾,佢每次都扑到我有高潮,有時仲會噴水。好特別,佢嘅size唔係特別勁,技巧又唔係特別好,但偏偏每次都屌到我好high。

叔叔好識玩同引你!
叔叔持久力可以嗎?

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 21-12-2022 08:23 發表 查看引用來源

仲有冇人記得我?

記得你啦!支持你!

你都好主動去引誘叔叔喎

老狗食嫩西 正過雲耳滑雞😍

引用:
原帖由 7度 於 2022-12-21 11:51 發表 查看引用來源
老狗食嫩西 正過雲耳滑雞😍
咁順口!😬

引用:

仲有冇人記得我?

支持淫蕩行為👍👍😍😍🤩🤩

welcome back~~

回覆 1# Juicyhornybaby 的帖子

記得!好久不見
你仍然咁鬼淫!

前往最後回覆